2777
2789

خاله من وضع مالیش خیلی خوبه برای همینم به بقیه خیلی کمک میکنه مثلا عیدا تمام میوه و شیرینی و آجیل خونه مادربزرگم رو میخره براشون میز و فرش و تلویزیون هم خریده، مادرم یه خاله پیر و ناتوان داره به اون خاله هم ماهیانه یه مبلغی کمک میکنه به یکی از خاله هامم که وضع مالیش خوب نیس کمک میکنه و برای بچه هاش خرید میکنه

حالا چند وقت پیش برای من یه ست هودی شلوار بی مناسبت خرید گفتم شاید دوست داشته خریده تا اینکه دوباره امروز فهمیدم برام کیف خریده

خیلی ناراحت میشم مادرم میگه بدبینم ولی من حس میکنم ترحم میکنه یا انگار صدقه میده😔 وضع مالی ما بد نیست ولی به خوبی خودش نیست

بنظرتون کارش به رخ کشیدن یا صدقه دادن نیست

البته منظورم چیزایی که برای من میخره هست بقیه به من ربطی نداره

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عنوانت جوری بود فک کردم چه اتفاقی افتاده

بعضیا کلا دست و دلبازن و عادت به کمک و محبت دارن چرا باید ناراحت بشی، اگه به غرورت برمیخوره بهش با احترام بگو لازم نیست برای شما بخره ولی درکل این دلیل خوبی برای ناراحت شدن نیست

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

وا

حالا یکی بی منت داره خوبی میکنه تو دنبال این هستی ازش یه چیزی دربیاری

مادرمو زن عموم هم همینجوری هستن

زن عمو‌کوچیکم که ازدواج‌کرده بود کلا اینا ساپورتش میکردن برش خوراکی و شوینده و... میبردن

ن خوب وقتی براش پول میده و قشنگم هست استفاده کن حسابی تشکر کن و خوشحال باش ولی اگه جنس ندارع و خوشت ...

نه چیزای خوبی میخره همشون قشنگن و خیلی گرون

چرا همچین فکری میکنی ؟ خیلی طبیعیه که یه خاله برای خواهرزادش هدیه بخره . یعنی هر کس به هر کس هدیه داد ، داره بهش ترحم میکنه ؟😐😐😐😐

انقدر بدبینانه به همه چی نگاه نکنید ،به جاش از مهربونی اطرافیانتون لذت ببرید 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عنوانت جوری بود فک کردم چه اتفاقی افتادهبعضیا کلا دست و دلبازن و عادت به کمک و محبت دارن چرا باید نا ...

جدی؟ شما باشین ناراحت نمیشین واقعا؟ شاید من حساسم