2777
2789
عنوان

چرا بعضی خواستگار ها باعث حال بد میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا هم طلاق گرفته میگه ما بدون اشنایی و این مسخره بازی ها ازدواج میکنیمبهش میگم بریم مشاور میگه اون ...

اسی مگه چند سالته ک هول بشی بری زن ادم جدا شده عجول باشی. والا سنی نداری تحت تاثیر حرفا مامانت قرار نگیر. این کیس رو کلا بذار کنار. تازه مجرداشو باید شیش ماه شناخت چ برسه ب جدا شده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلام تا صبح تو فکرت بودم میگم یه شکی کردم این اقا فکر کنم متاهل باشه اصلا بی سر و صدا میخواد با شما ...

نه عزیزم متاهل نیست هی میگه با مادرم امروزم بیایم خونه تون با پدر و مادرم بیایم یا شماره مادرت بده زنک بزنه شماره مادرم ندادم 

نه دوتا طلاق داده سه سال پیش بود زن دومش

از اون بابت مشکلی نیست ولی کلا به دلم نمینشیه 

با مادرم امروز صحبت کردم راضیش کردم مادرم میگه دیروز کلی گریه کردم بخاطرت تو شهر غریب حداقل ازدواج میکردی سرپناه و خانواده داشتی

گفتم نمیتونم بدون ازدواج وقتی علاقه ندارم هیچ انگیزه ای ندارم حتی واسه طرف یه اشپزی ساده کنم وقتی دوسش ندارم 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

سلام تا صبح تو فکرت بودم میگم یه شکی کردم این اقا فکر کنم متاهل باشه اصلا بی سر و صدا میخواد با شما ...

همه ش میگه از طریق خانواده سنتی بیام جلو 

منم گفتم میخوام خودم دوست داشته باشم علاقه مند بشم سنتی نمیخوام میگه من زنهای قبلیمم سنتی ازدواج کردیم سر سه روز 

الانم میخواد اینطوری ازدواج کنه

گفتم حسی بهتون ندارم میگه حس بعدا بوجود میاد 

ولی من واقعا نمیتونم فقط بخاطر ازدواج کردن ازدواج کنم حالا سنم هرچی باشه حق هر کسی هست طرفشو دوست داشته باشه

همه ش میگه از طریق خانواده سنتی بیام جلو منم گفتم میخوام خودم دوست داشته باشم علاقه مند بشم سنتی نمی ...

از من ۴ سال کوچکتری انقدر فکر سنت رو‌نکن

الان کجایی برا چی از خانوادت جدا شدی 

مادرت فقط دلش میخواد شوهر کنی حالا هر کی شد مهم نیس

از من ۴ سال کوچکتری انقدر فکر سنت رو‌نکنالان کجایی برا چی از خانوادت جدا شدی مادرت فقط دلش میخواد شو ...

داستانش طولانی

نه مادرمم بالاخره خوشبختیمو میخواد یکم نگران شده فقط