2777
2789
قرص برنج بخور

نظر ندی بهتر نی؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

وای عزیزم 🥺

من کاملا درکت میکنم می‌دونم چه عذابی داری می‌کشی 😭 من خودم دانشجو پرستاریم حال روحیم داغونه و نمیتونم فشار استرس رو تحمل کنم از وقتی رفتم بیمارستان از استرس کل بدنم لکه لکه شده ،شبا به زور می‌خوابم 

دوست دارم برم انصراف بدم ولی جرعت همینم ندارم 

نمی‌دونم دوران طرح باید چه خاکی تو سرم بریزم اونم دو سال 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوبه کار کم هست برا بهداشت ولی وقتی پیدا شده حقوقشم برا دختر خوبه که کنارش میتونه ی کار دیگه ام ...

میدونی باید بری بازرسی کل منطقه مردام خشنن بدشون میاد از بازرس ها بد رفتار میکنن جونت در خطره

عزیزم کار کجا بود تو این اوضاع بد اقتصادی یه شغل خوب داری خدا رو شکر کن به جا ترک کار راه حلی برای افسردگیت گیر بیار دکترتو عوض کن ورزش کن آهنگ شاد گوش بده مطمئن باش اگه سر کار نری تو خونه بدتر میشه حالت 

بهداشت محیط هستی؟

اگه واقعا انقدر اذیت میشی نرو هیچ چیز ارزش سلامتی و آرامش روان آدمو نداره، میتونی راحت توقف طرح بزنی

الان نری خیلی بهتره تا ده پانزده سال بعد که خیلی فرصتها رو از دست دادی 

میدونی باید بری بازرسی کل منطقه مردام خشنن بدشون میاد از بازرس ها بد رفتار میکنن جونت در خطره

به نظرم تحمل کنه یه کوچولو که سابقه براش بشه بره جای بهتر نمیدونم هر طور صلاح میدونه 

خیلی احمقی میدونی خیلی ها سال ها پشت کنکور میمونن تا بتونن شغل ترو داشته باشند؟اگه الان از شغلت کنار ...

دوست نداره شغلش رو .حق داره ..باید بیاد بیرون ...ببین چقدر رنج کشیده که می خواد خودکشی کنه....خیلی ها اینطوری میشن متاسفانه دیر میفهمن ....خیلی از پزشکهامونم همینن متاسفانه...شناخت به شغلشون ندارن آگاهی به سختی ها و محیط پر استرس و آلوده و پر از درد و ناراحتی ندارن...فقط ذوق می کنند همه بگن خانوم دکتر یا آقا دکتر شده یا پزشکی قبول شده...تا ترم چهار دانشگاهی رو می بینند ...اینکه در آینده یه مطب خوشگل گوگولی میزنه و دو ساعت در روز می‌ره و میاد....شیفتای سنگین پزشکی ...فضای سنگین...مریضی ناراحتی و خیلی مسایل دیگه...

همون خدا که اسمشو توی امضات نوشتی بزنه به کمرت که مردم رو تشویق به خودکشی میکنی

چرانفرین میکنی نفرین برمیگرده به خودت من محض خنده گفتم .گفت میخوام برم‌ زیرماشین گفتم‌قرص برنج بخور ...بعدخدا خودش میدونه توکمرکی بزنه تونمیخواد نظر بدی

کارخوبه خدادرست کنه...
چرانفرین میکنی نفرین برمیگرده به خودت من محض خنده گفتم .گفت میخوام برم‌ زیرماشین گفتم‌قرص برنج بخور ...

پس فردا خواهرت برادرت خانوادت بچت اینارو میخونه همین بلا سر خودت میاد بترس