2777
2789

برادر زادم ۸ سالشه خونه ی ما زندگی میکنه پدرش هرکاری میکنه راضی نمیشه بره خونه شون

وقتی هم بره گریه میکنه میخواد بیاد خونه ی ما

کم خونی ماژور هم داره

به شدتتت حساس وزود رنج بگی بالا چشت ابروئه قهر میکنه ومیزنه زیر گریه

جدیدا اصلاااا حرف گوش نمیده

لوس شده تا حرفی بش بزنی قهر میکنه

مشقاشو به زور مینویسه داروی دسفرالشم به زور میزنیم اصلا هم اعتماد به نفس وعزت نفس نداره تومدرسه اصلااا حرف نمیزنه 

پارسال درماه ده روزشو غایب بود الان که خونه ی ماست فعلا نمیتونه قصر در بره ولی جدیدا صبحا هم بهونه گیری میکنه

چ رفتاری باهاش کنیم همین الانم قهر کرده رفته بیرون به شدت اعصابم خورده حتی بیرونم نرفتم دنبالش

بهش محبت کردم به حرفاش گوش میدم تشویقش میکنم مراقبشم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

خونه شونم که نمیره اگرم بره ازاین بدتر میشه ازدرس ومشق عقب میوفته داروی حیاتیشم نمیزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مریضه مجبورید باهاش راه بیاید . ولی حواستون باشه لوس نشه

شده دیگه خواهر

این از بی مسئولیتی پدر و مادرش

و زیادی رو دادن شما و خانواده اتون هست

بدتر دارین بهش ضربه میزنید

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
یعنی این حرف گوش نکردنش ومنظم نبودنش وقهر واینا به بیماریش ربط داره؟

بله میتونه به کم خونی ربط داشته باشه ‌ ولی دلیل مهم ترش اینه که این بچه چتد تربیتی شده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مامانش کو

خونه شون میاد بش سر میزنه ومیگه بره خونه ولی نمیره 

ماهم مشکلی با موندنش نداریم اتفاقا مقداری به آرامش رسیدیم چون داروی دسفرالشو نمیزد خونه شون که بود دیگه خودش اومد خونه ی ما ما میزنیم براش

مامانش میگفت قبلنا خیلی زبون درازی میکنه وحرف گوش نمیده الان داره کم کم خودشو نشون میده

نمیدونم رفتار درست باهاش چی هست به خصوص که هنوز خیلی بچه است

بله میتونه به کم خونی ربط داشته باشه ‌ ولی دلیل مهم ترش اینه که این بچه چتد تربیتی شده

آره اینم هست

واقعا نمیدونم چیکار کنم هم دلم دوستش دارم ودلم کبابه براش بره گوشه گیر تر میشه ...