تولد شوهرم نزدیکه و میوفته روز پنج شنبه. من همیشه شب قبل از تولد سوپرایزش میکنم ولی چون چهارشنبه ها تایم کلاسای بچه هامه و تا شب بیرونم امکان اینکه کیک درست کنم نیست.پنج شنبه هم اکثر مواقع مادرشوهر دعوت میکنه ولی دوست ندارم کیک رو ببرم اونجا.ولی از یه جهتم میگم تنها نباشیم دوست دارم ببرم خونه ی مامانم.ولی شوهرم زیاد خوش نیست اونجا.به نظرتون برام مهم باشه یا نه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین خونوادم به من بدی کردن.سر این شوهرم دور برداشته. من همیشه یلدا کیک درست میکردم میرفتم خونه مادرش.امسال دیدم خونوادم مریضن تنها شدن گفتم برای اونا هم درست کنم برای اونا هم یلدا بگیرم.چون شب قبل از یلدا رفتم هی شوهرم میگفت خوبه دیگه برای مامانتینا درست میکنی در صورتی که برای خونوادشم انجام میدم