2777
2789
عنوان

تولدش نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
گفتم که ۳ روز بعدش تولد مامانمه میگم کیکو ببرم اونجا اونارو هم خوشحال کنم.واقعیت به اندازه ی کافی سم ...

اره‌خب اینم خوب فکریه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

عزیزم باتوجه ب اینکه میگی همسرت دوس نداره بیاد شماهم ک دوس نداری بری خونه مادرشوهرتبشینین توی خونهچو ...

سخته دوباره کیک درست کردن😥.البته خونوادم به من بدی کردن چون من خونوادمو پایین آوردم شوهرم انگار دیگه بهشون اهمیت نمیده و من نمیخوام شوهرم پررو بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخته دوباره کیک درست کردن😥.البته خونوادم به من بدی کردن چون من خونوادمو پایین آوردم شوهرم انگار دیگ ...

چرا برات مهمه ک خانوادت با شوهرت خوب باشن

من الان شوهرم ۱ساله خونه مامانم نیومده اصلا اصراری برای اومدن هم نمیکنم فقط خودم میرمو و میام

دیگ از اول نباید رو میدادی

دیگ در هرصورت وقتی خوش نیس نبرش

الان خوبه ک تولدتو شوهرت ببره خونه مامانش

خداجونم شکرت🦋

اره‌خب اینم خوب فکریه

ببین خونوادم به من بدی کردن.سر این شوهرم دور برداشته. من همیشه یلدا کیک‌ درست میکردم میرفتم خونه مادرش.امسال دیدم خونوادم مریضن تنها شدن گفتم برای اونا هم درست کنم برای اونا هم یلدا بگیرم.چون شب قبل از یلدا رفتم هی شوهرم میگفت خوبه دیگه برای مامانتینا درست میکنی در صورتی که برای خونوادشم انجام میدم

به نظر من بمون خونه ی خودت برا شوهرت تولد بگیر به مادرشوهرم بگو تولدشه امروز تصمیم داریم توی خونه باشیم کنار هم باشیم 

برای تولد مادر خودتم یه کیک دیگه بگیر روز خودش برو پیششون

چرا برات مهمه ک خانوادت با شوهرت خوب باشنمن الان شوهرم ۱ساله خونه مامانم نیومده اصلا اصراری برای اوم ...

شوهرم هیچ وقت برام تولد نگرفته چون اول فروردین تولدمه و دوباری هم تولد گرفتم کیک بردم خونه ی مادرشوهر خوردن بی کادو 

چرا برات مهمه ک خانوادت با شوهرت خوب باشنمن الان شوهرم ۱ساله خونه مامانم نیومده اصلا اصراری برای اوم ...

چون خونوادم به من بدی کردن نه به شوهرم .من باعث شدم خونوادم بی ارزش بشه.ولی الان میخوام درستش کنم.چون توی دعوا بی ارزش بودن منم به روم میاره