2777
2789

بریم سمت محل کارش 

شما باشین میرین؟؟

محلش خ دنجه خلوته ولی بد مسیره

الان جایی ک هستیم ب مترو چسبیده من راحت میرم سره کار صبحا با مترو میرم با ماشین سختتمه ترافیک محل کارم زیاده

شما باشین قبول میکنین؟؟؟ محله ای ک همسرم میگه بریم خیلی قشنگه خونه هم دیده 

یعنی اون محله خیلی از مترو دوره؟

چون به نظر منطقی میاد برید

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غرب تهرانیم میگه بریم توانیر نه خود میدونش ها اونجا شلوغه اونجایی ک حالت دره داره سمت بلوار دوستان خ ...

توانیر دسترسیش خوبه ها،ولی شلوغه راههای منتهی بهش.محل کار خودت از توانیر سخته رفتنش؟طولانیه؟چون ب خیابون ولیعصر و گاندی نزدیکه توانیر

بگو ازکجا به کجا میخواین برین راهنماییت کنیم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

غرب تهرانیم میگه بریم توانیر نه خود میدونش ها اونجا شلوغه اونجایی ک حالت دره داره سمت بلوار دوستان خ ...

توانیر تنه ش خورده به تنه ونک و یوسف آباد معلومه که محله بهتریه تا غرب،مگر اینکه شهرک باشی

Nop
چقدر مسیرتون دورتر میشه؟ چند دقیقه یا ساعت؟

باید ماشین بکشم بیرون دیگه با مترو نمیتونم برم

ماشینم داستان زیاد داره ترافیک صبحا خ سنگینه 

تایم نگرفتم ببینم چقدرر میشه