2777
2789

سلام

قیافه خوبی دارم تیپمم خوبه

ولی هیچ وقت از خونه بیرون نمیزنم 

تا حالا هم دوس پسر نداشتم 

همون سالی یکبارم که میرم بیرون هیچ پسری دنبالم نمیاد

تا حالا یدونه خواستگارم نداشتم شاید یکی یا دو تا اونم توی محیط کار ولی فقط در حد حرف بودن که خودم ردشون میکردم اجازه نمیدادم بیشتر از این بیان جلو

بعد از اونا دیگه هیچی 

اینکه هیچ پسری سمتم نمیاد واسم سواله

حس میکنم بخاطر اینه که توی اجتماع دیده نمیشم و خودمو زیاد دوست ندارم 

بنظرتون علتش همینه؟

۲۵ سالمه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رد میکنی دیگه کسی ادامه نمیده 

الان دیگه مث قبل نیس تو خیابون ببین کسی رو برن دنبالش ک 

ب کسی ک واسطه هس برای این امر بگید با توجه ب شرایط شما ک دوست پسر ندارید و احساس می‌کنید ضعف دارید تو ارتباط برقرار کردن 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

منم همینطوریم فقط واسه دانشگاه رفتن از خونه میزنم بیرون

ولی خب کجا برم چجوری تو اجتماع باشم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

اره علتش همینه

اگه بخوام شروع کنم به باشگاه رفتن و مرتب از خونه بیرون بزنم 

چی میشه؟

کسی سمتم میاد؟مشکل اینه من نمیتونم توی خیابون از کسی شماره بگیرم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اگه بخوام شروع کنم به باشگاه رفتن و مرتب از خونه بیرون بزنم چی میشه؟کسی سمتم میاد؟مشکل اینه من نمیتو ...

اونایی ک تو خیابون شماره میدن دنبال دوستی ان نه ازدواج

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

اگه بخوام شروع کنم به باشگاه رفتن و مرتب از خونه بیرون بزنم چی میشه؟کسی سمتم میاد؟مشکل اینه من نمیتو ...

نبایدم بگیری اصلا جلوه قشنگی نداره تو فقط اجتماعی باش بیرون برو همون باشگاه برو با دوستات برو بیرون کم کم میبینی اصلا جور میشه خودش ..والا من متاهلم ولی خیلی بیرون میرم میبینی چنتا خواستگار داشتم😅😂

خودت داری میگی دیگه با این شرایط فراری میدی از پیشت

باید چکار کنم؟چطور اجتماعی بشم؟

راه درستی میری توکلت به خدا باشه جفت هرکسی رو خدا سرراهش قرار میده

احساس میکنم بعضیا بهم سر کوفت میزنن که کسی ازم خواستگاری نمیکنه یا اینکه فکر میکنن هیچ کس بهم نگاهم نمیکنه

سلام..به نظر من برو کلاسای مختلف تو نشست های فرهنگی و شعر البته هرچی علاقه داری شرکت کن...تو اون محیطا ادمایی هستن که علایقشون شبیه تو هست..و ممکنه با هم اشنا بشید...اگر هنری داری نمایشگاه برگزار کن..و..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز