2777
2789

عزیزم بالاخره یه جا باید تربیتش شروع بشه دیگه تربیت سخته تغییر سخته باید همگی با هم همکاری کنین و این عادت رو از سرش بندازین . بیماری دلیل خوبی برای این نیست بذاریم بچه بی قانون بار بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر خوبی دادی ک چیزی نمیگه

من خونه ی پدرمم عزیزم😆مطمعن باش هیچ شوهری قبول نمیکنه برادر زاده ی خانمش ساکن خونش بشه

ومطمعننا منم اگر خونه ی شوهرم بود زن داداشم نمیزاشت بچش بیاد خونه ی من بمونه

من خونه ی پدرمم عزیزم😆مطمعن باش هیچ شوهری قبول نمیکنه برادر زاده ی خانمش ساکن خونش بشهومطمعننا منم ...

آهان

عزیزم چه عمه خوبی

حالا اگه عمه ما بود...

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

این بلا رو پدر ‌و مادرش سر اون طفلی اوردن  بچه اوردن که الکی نیست کاش همه ی آدما قبل از بچه دار شدن مطالعه میکردن یاد میگرفتن بچه رو چطور تربیت کنن، الانم فقط تراپی و مشاور باسواد میتونه تازه کمییی به این بچه کمک کنه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
خیلی کار اشتباهی انجام دادید هم شما هم پدر مادرش بچه قشنگ متوجه شده نقطه قوتش کجاست و شرطی بار اومد ...

عزیزم میشه شما که خارج ازگود دارین به ما نگاه میکنین اشتباهات رو بهم بگی تا رفعشون کنم

گاهی وقتا افراد اینقدر درگیر میشن که متوجه نمیشن آخه

منظورم اینه اجازه بدید دو تربیتی نشه و بی مسئولیت بره پیش پدر و مادرش و یاد بگیرن داخل یوتیوب یا هر ...

ما هم حرفی با رفتن به خونه شون نداریم ازهمون اولم که باباش میگفت بیا اتفاقا میگفتیم برو گلم مامانت دلش برات تنگ شده و...

نمیرفت وقتی هممیرفت با گریه دوباره برمیگشت

متوجه نشدم پدر مادرش دعوا دارن یا حدا شدن

مگه میشه بچه بیاد خونه شما

احتمالا مادرتون برخلاف مادرش رفتار کرده و لوس شده 

مادرشما نباید دلسوزتر از مادرش رفتار گنه گ بچه از خونه خودشونزده بشه

اون با گفتن این حرفا داره ترحم می خره

باید مشاور ببریدش

حقیقتش من روی پیشنهاد دادن به مادرشو ندارم مدرشم که برادر خودم باشه بیخیالهیعنی یه بار غیرمستقیم گفت ...

بیشتر روی برادرت کار کن ایشون خودش و بچه برن مادره هم مجبوره راه بیاد. مطمئنا یه چیزی هست که میگه دوستم ندارند این جور مواقع خانواده درمانی می کنند. 

این بچه از پدرو مادرش محبت و توجه دریافت نمیکنه ولی از شما چندین برابر دریافت می‌کنه ‌برای همین دوست نداره بره خونشون.

پدرو مادرش هم مسولیت خودشون رو انداختن گردن شما 

ما هم حرفی با رفتن به خونه شون نداریم ازهمون اولم که باباش میگفت بیا اتفاقا میگفتیم برو گلم مامانت د ...

حتما باید یک مشاوره قوی بگیرید باید بره خونه خودشون بگن قانونه و باید بچه پیش مادر و پدر خودش بمونه