2777
2789
حق با شماست.من توی خونه شون نبودمولی مادرش میگفت خیلی زبون درازی میکنه یا پدرش میگفت جوابدهی میکنه ب ...

مشکل بچه با مشاوره و بازی درمانی حل میشه

باید با مادرش صحبت کنید

ان بچه از اون خونه فراری شده

منم شاغل بودم و پسرم پیش اونا میموندولی شمام کمک مالی رو ب برادرت و زن داداشت میکردیداون بچه با جلب ...

عزیزم من آخه دوست ندارم بیشتر از بازکنم مسائل روچون امکان شناساییم به راحتی هست

ولی دراین حد بگم که ما براش لباس میگرفتیم یا خوراکی چون میدونستیم به خود برادرزاده ام میرسه 

اونا این کارو انحام نمیدادن آخه...

شرایط شما با ما کاملا متفاوت بوده

و ما هم همیشه توخونه با مادرم درگیر بودیم که مثلا خوراکی نبر...

بی تفاوت بودن اخه...

میشه گزارش بزنید تاپیکم بپره

وهرکی این پیام رو دید

گزارش زدین لایک کنید برای حاجت رواییتون صلوات میفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شاغل بودم و پسرم پیش اونا میموندولی شمام کمک مالی رو ب برادرت و زن داداشت میکردیداون بچه با جلب ...

راستی هیچ زمان برادرزاده ام دنبال ترحم نرفته چون همیشه هرچی نیاز بوده براش گرفتیم وغیرمنتظره بوده ومیدونه که ما براش میگیریم حتی ازمون درخواست هم نمیکنه وکلی هم تشکر میکنه بچه

تنها مشکل اینه که قهر میکنه وزودرنجه

که توخونه ی خودشونم بود همین رفتارو داشت تمام این خصوصیاتی که توضیح دادم توکپشن سال اولشم همین مشکل رو داشت خونه ما سعی میکنیم مقابله کنیم باهاش که ازروش قهر وگریه استفاده میکنه دقیقا مثل خونه ی خودشون

راستی هیچ زمان برادرزاده ام دنبال ترحم نرفته چون همیشه هرچی نیاز بوده براش گرفتیم وغیرمنتظره بوده وم ...

منظورم از ترحم اینه ک میاد میگه منو دوس ندارن

کلا خوش خوشانشه دیگه ک دو تا خانواده حمایتش کنن

باید با کملودهای خانواده ش بزرگ بشه.شاید اصلا صلاح نمیدونن ی چیزایی براش نخرن

مادرشوهر من منو زور میکرد براش تبلت بخر اینو بخر اونو بخر

فکر میکرد خسیسیم میاد در حالیکه ددس نداشنم

منظورم از ترحم اینه ک میاد میگه منو دوس ندارنکلا خوش خوشانشه دیگه ک دو تا خانواده حمایتش کننباید با ...

ما فقط براش لباس وخوراکی میگرفتیم عزیزم چیز دیگه نمیخریم اسباب بازی وکتاب وسایلش دیگه شو خود پدرش میگیره نه اصلا غیرهمون یه بارم همچین حرفی نزده وفکرشم که میکنم باتوجه به رفتاربرادرم خودمم همین فکرو میکنم

مثلا معلم پارسالش میگفت تنها خانواده ای که پیگیر درس بچش نمیشد وهیچ وقت مدرسه نمیان پدرومادر برادرزاده ی منن🤕

وهم اینکه برادرم خاطرش جمعه که ما مراقبش هستیم بعضی مسئولیت ها دیگه با ماست که ما مشکلی نداریم که مسئولیت رو دوشمونه 

منتها بچه اذیت میشه ومنُ عمه هیچ زمان نمیتونم جای مادر یا پدر رو براش پر کنم هرچقدرم که بخوام براش زمان بزارم یا کاری براش انجام بدم