2777
2789
از اون زن جدا شد دوباره ازدواج کرد؟

وایییی ازش بدم میاد اره 

دوباره برگشتن بهم 

خدا لعنتش کنهههه چقد خفت کشیدم 

یادش افتادم بازم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

گلم شغل شوهرت چیه؟؟

تو کار شیرینی و نوتلا و کارامل ایناست 

وضعش خوبه 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خودت از زندگیت راضی هستی؟

عالی 

خدا رو شکر اون روزای مزخرف تموم شد 

خیلی سختی کشیدم ولی الان راضی ام 

چقد امسال تو زندگیت اتفاق افتاده عضویتت امساله همه چی به سرعت پیش رفته خیانت طلاق ازدواج مجدد بهم زدنت ازدواجت یا یکی دیگه 😁😁

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ببخشید ولی خاک‌تو سرش از آدم هول بدم میاد چه مرد چه زل

سرچ بزن تو گوگل 

خیانت دخترعموم به پسرعموم و جنگ عموهاممم نینی سایت

بالا میاره برات بخونیش 

از بچگی دختر عموم اسمش رو پسر عموم افتاد پسر عموم دیوانه وار دوستش داشت، دختر عمومم همینطور با مخالف ...

شما همونی بودی گفتی پسرعموم خیلی چهره زیبایی هم داره ولی دختره بهش خیانت کرده؟

گلم نامزد قابلیت شغلش چی بود؟انشالله اینقدر خوشبخت بشی که اصلا اونو یادت نیاد

اونم پولدار بود ولی با پول ددی 

ممنونم اره فراموشش کردم تقریبا 

ازشم متنفرم 

شما همونی بودی گفتی پسرعموم خیلی چهره زیبایی هم داره ولی دختره بهش خیانت کرده؟

اره گلم 

چقد امسال تو زندگیت اتفاق افتاده عضویتت امساله همه چی به سرعت پیش رفته خیانت طلاق ازدواج مجدد بهم زد ...

دقیقا 

خیلی سختی کشیدم خواهر خیلییی