2777
2789

لازم نیست یادآوری کنی چون توی این سایت خیانت مردا تقصیر خودشونه و خیانت زن ها هم بازم تقصیر مردهاست.

نمی دونم کی قراره مردم بفهمن جنسیت تعیین کننده‌ی ذات و قدرت و برتر بودن و کامل بودن نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

لازم نیست یادآوری کنی چون توی این سایت خیانت مردا تقصیر خودشونه و خیانت زن ها هم بازم تقصیر مردهاست. ...

منم برام جالب بود در عرض چند ماه چقدر همه چی عوض شد 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر عمو ب پسر عمو خیانت کردمن چرا جای دختر عمو خجالت کشیدم🤦‍♂️

والا الان یه جوری رو داره خودشو میگیره انگار من بودم انگار نه انگار التماس عموهامو میکردم ببخشنش

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

من یادمه...همون که بهترین خونه رو ساخت واسه دختر عموت؟و تو جشن باهم میرقصیدن و خیلی دیوونه وار دختره ...

اره همونه

چه خوب خیلیاتون یادتونه 

فک میکردم کسی یادش نباشه

اسی من تاپیکت خوندممگه شغل پسر عموت چیه که خونش مثل قصره؟؟شغلش دولتیه؟والا خوشبحال دختر عموت

نه گلم شغلش ازاد بازاریه 

عکس پسر عمو ت می‌زاری خیلی دوست دارم ببینم چه شکلیه ؟؟

عکسشو ندارم گلم هر وقت وی پی انم باز شد از پیجش میگیرم برات میفرستم تگت میکنم

عکسشو ندارم گلم هر وقت وی پی انم باز شد از پیجش میگیرم برات میفرستم تگت میکنم

دمت گرم

یادت نره🌹🤍😁

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
والا الان یه جوری رو داره خودشو میگیره انگار من بودم انگار نه انگار التماس عموهامو میکردم ببخشنش

ببخشید اینو میگم ولی داخل سایت راست میگن ک خراب.....شانس دارن

ی دخترم بود ۳روز فرار کردن برگشت تو هیئت دیدمش چادر زده بود پیشبند یا حسین سینه میزد انگاری منو برده بودن اینجور ادما رو دارن بخدا شانسم ک نگم براتون دنیا جای عدالت نیست ک جای بی عدالتیه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

ببخشید اینو میگم ولی داخل سایت راست میگن ک خراب.....شانس دارنی دخترم بود ۳روز فرار کردن برگشت تو هیئ ...

اره بخدا حرفت درسته