2777
2789

ما پشت کنکوری هام فیش ببریم و انگیزه بگیریم

خوابگاه بودن تون بیرون رفتن و دیونه بازی هاتون و...

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

یه درسی داشتیم استاد تقسیمش کرد و هر قسمتو داد به یه نفر برای تدریس

بعد روزی که نوبت من شد یکی پسرای کلاس خیلی پررو شده بود هی وسط حرف من تیکه مینداخت 

منم جو گیر شدم از کلاس انداختمش بیرون😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم فرهنگیان میخوام پشتم🥲

ان شاءالله بیاریم

انسانی هستی ؟

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

یه درسی داشتیم استاد تقسیمش کرد و هر قسمتو داد به یه نفر برای تدریسبعد روزی که نوبت من شد یکی پسرای ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 جدی 

بله گلم

چند سال پشت کنکوری 

منم پشتم انسانی

سال دومه امسال

نمیای باهم بخونیم

امسال که هوا سرد شد دانشگاه ها مجازی شد خوابگاه هم تعطیل شد 

همون هفته ای که شب یلدا بود ما با بچه ها کلی تدارک دیده بودیم‌ وسایل سمبوسه و آجیل و تم یلدایی و…

جمعه شب یلدا بود به ما گفتن فقط تا صبح جمعه میتونین بمونین 

ما هم از اونجایی خیلی برنامه ریزی کرده بودیم برا عکس و سفره و اینا 

ساعت دو نصفه شب شروع کردیم به سمبوسه درست کردن و سفره چیدن اونم شب قبل یلدا😂

اینجوری شد که یلدای متفاوتی داشتیم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
آره متاسفانهآخه استاد میگفت فرض کنین استادین و اختیار استاد رو دارین منم انداختمش بیرون استاد نشسته ...

😂😂😂😁🤝

فرهنگیانم خب هر استانی چند تا پردیس داره که یکی شون مرکز اصلیه امسال که هوا سرد شد دانشگاه ها مجازی ...

🥺🥺🥺😂🌹

🥺🥺🥺😂🌹

قطعا میتونی عزیزم امیدوارم به خواسته ت برسی 

تو هم دانشگاهی های من زیاد هستن کسایی که پشت کنکوری بودن حتی با وجود بچه و….

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
قطعا میتونی عزیزم امیدوارم به خواسته ت برسی تو هم دانشگاهی های من زیاد هستن کسایی که پشت کنکوری بودن ...

فداتشم ان شاءالله