bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 عنوان داشتم یکی از تاپیکای قدیمی و جنجالیم راجب خیانت دختر عموم رو میخوندم 842 بازدید | 40 پست مال خبلی وقت پیشهخیانت دختر عموم به پسر عموم واقعا چه روزایی بود!! من میخواستم با مرد مورد علاقم ازدواج کنم و دختر عموم هم به پسر عموم خیانت کرده بود میخواستن جدا شنهمه چی عوض شد، همه چی زیر و رو شد ای بابا کیا یادشونه؟ پسر عموم عاشق دختر عموم بود بعد یه پسره الوات و لش پوش بهش شماره داد و به پسر عموم خیانت کردو... میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 1403/10/12 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 خب الان دوباره میخوای از اول بگی جریان و ؟؟؟ نه گلم بازم قضاوت میشم فقط میخواستم یاد اوری کنم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
moorganit عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 6286 نه گلم بازم قضاوت میشم فقط میخواستم یاد اوری کنم آها میخواستم ببینم اگه تعریف میکنی بشینم بخونم
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 خوب حالا خودت چی شدی با اون پسره بهم زدم و به ینفر دیگه شوهر کردم پسرعمومم ماه پیش عروسیشون بود میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 آها میخواستم ببینم اگه تعریف میکنی بشینم بخونم میخوای خلاصه برات بگمش وایسا اول جواب بچه ها رو بدم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 1338 با اون پسره بهم زدم و به ینفر دیگه شوهر کردم پسرعمومم ماه پیش عروسیشون بود خوشبخت باشی
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 خوب چی شد من بهم زدم و نامزد شدم با ینفر دیگه پسر عمومم با واسطه بخشید و عروسی کردن ماه قبلی اما مثل قبل بهش رو نمیده میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
خانوم_مارپل2 عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 201 با اون پسره بهم زدم و به ینفر دیگه شوهر کردم پسرعمومم ماه پیش عروسیشون بود از اون زن جدا شد دوباره ازدواج کرد؟
گلسو94 عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 10422 من بهم زدم و نامزد شدم با ینفر دیگه پسر عمومم با واسطه بخشید و عروسی کردن ماه قبلی اما مثل قبل بهش ر ... پس همه چی تغییر کرده
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 7179 اسی خودت از زندگیت راضی هستی؟ زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 باش از بچگی دختر عموم اسمش رو پسر عموم افتاد پسر عموم دیوانه وار دوستش داشت، دختر عمومم همینطور با مخالفت زیاد عموم بهم رسیدن یه روز یه پسره الوات شماره میده دختر عمومم گول میخوره میگیره به پسرعموم خیانت میکنه و... البته تاپیک اصلی خیلییی با جزئیات گفتم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا