2777
2789

بچها من تازه قبل اینکه بیدار شم توی حالت خواب و بیداری بودم نیمه بیدار بودم

حس میکردم یکی دستمو گرفته دست زنونه نبود و من حس میکردم کیه که دستمو گرفته

من به یه نفر علاقه دارم ولی عشقم یکطرفه اس 

دقیقا حس میکردم یعنی انگار میفهمدم که دست دسته اونه دقیقااا خود داستاش تو قلبم الهام میشد بهم 

قشنگ یعنی عینننن واقعیت بود عجیب واقعی بود انگار دستش تو دستم بود حتی یادمه دستشو محکم‌تر گرفتم ولی بازم بود 

یهو خوابم برد دوباره پاشدم

دلیلش چیه کسی می‌تونه بفهمه؟

چنین اتفاقی برای کسی افتاده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب بودی و خواب دیدی فقط خوابت سبک بوده وسطاش بیدارم شدی ... انقد ب فکرش بودی این خوابو دیدی کجاش ت ...

چون مطمعنم خواب نبود قشنگ حسش کردم صدا اطرافمو که حرف میزدن خانوادم بیدار بودن میشنیدم

نمیدونم دلیلش چیه ولی منم یه بار خواب یکی از دوستامو  دیدم یعنی دقیق بغلش کردم باهاش حرف زدم باهام خداحافظی کرد رفت حتی حس لامسه کار میکرد حس کردم واقعا بغلم کرده اینگار یکی واقعا دستاشو انداخته دورم 

چون مطمعنم خواب نبود قشنگ حسش کردم صدا اطرافمو که حرف میزدن خانوادم بیدار بودن میشنیدم

خوابه فقط سبک بوده ینی ی چیزی بین خواب و بیداری مغز کامل هوشیار نیس هم خوابتو میبینی هم صدای اطرافو میشنوی برا خودم هزار بار پیش اومده!

خواب دیدی عزیزم 

آنقدر ذهنت درگیر این شخصه که توهم میزنی راجع بهش

چیز خاصی نیست ، برای همه پیش میاد

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎