2777
2789
عنوان

کار درمنزل سنگ مصنوعی

83 بازدید | 11 پست

این تاپیک رو برای کسای زدن که گفتن هروقت برام کار آوردن بهشون اطلاع بدم

امروز زنگ زدن بهم برای ارسال مواد اولیه برام

متاسفانه مشاورم بهم نگفته بود ی قالب ۳۰ در ۳۰ با قیمت ۵ میلیون باید بخرم  در کنار قالب ۱۵ در ۱۵م

و بخاطر نداشتن هزینه قالب ۳۰ در ۳۰ من انصراف دادم

گفتن اگه خواستی منصرف شی ما قالب رو ازت پس میگیرم و الان مشخصات رو برای مرجوع قالب ارسال کردم

حقیقتا دلم گرفت

درآمد خوبی داشت حیف پول نداشتم🥲🥲🥲

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

زرد قشنگ بوعه زرد قشنگم شوخ شنگم پا کوتا گردن همار ای تاج باندممگه تو ازشون فروخته بودی

😂😂😂

انقد حالم گرفته شده حال ندارم تایپ کنم بگم چطور شغلی بوده و من فقط سازنده بودم و حقوق می‌گرفتم که قسمت نشد

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بو توروخدا شاید مه هم رتم د ای کار

۷ تومنی لازم داری برای شروعش 🥲 اگه خرم آبادی تا شماره مشاورم رو بهت بدم ثبت نامت کنه 

باشه بده ولی ۷خیلی زیاده

چی بگم دیگه ۷ ندی مثل من باید انصراف بدی

ولی حالا ک فکر میکنم شمارشو ندم بهتره😂 میترسم فردا اتفاقی بیوفته یقه منو بگیری 

سلام عزیزم....ای بابا.....چه حیف شد واقعاخب چرا اول نگفتن؟؟؟عجب مردم آزار هایی هستن

من سفارش دادم.پول واریز کردم....

ولی گفت با همین قالب دوقلو که هزینش ۳ تومن هست برات کار میاریم....

البته من مشهد هستم

شاید با شهر شما فرق داره

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
من سفارش دادم.پول واریز کردم....ولی گفت با همین قالب دوقلو که هزینش ۳ تومن هست برات کار میاریم....ال ...

چی بگم!

به من ک اینطور نگفتن!

سلام عزیزم....ای بابا.....چه حیف شد واقعاخب چرا اول نگفتن؟؟؟عجب مردم آزار هایی هستن

سلام

چی بگم والا

دلم گرفته

من سفارش دادم.پول واریز کردم....ولی گفت با همین قالب دوقلو که هزینش ۳ تومن هست برات کار میاریم....ال ...

عزیزم میشه شمارشو واس منم بفرستی 

مشهدم  منم لطف میکنی اگه  راهنمایی کنی منو❤️

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧