2777
2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رل در مورد بیرون رفتن شما نظر میده؟ 

انقدر رو دادین؟ 

من همسرم نظر کلا در این موارد نمیدن 

غیرتی 🙄

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

۱۴سالت بوده باهاش دوست شدی😐

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

عزیزم من شوهرم همه این ویژگیاروداره به علاوه اینکه پزشکه 

ولی بددله من دارم کلاعذاب میکشم ینی ۲ساله عروسی کردم انقدربمن گیرمیده کلاهیچکدوم ازاین ویژگیاکه گفتی دیگه جلوچشم نمیاو😑

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

وقتی معنی غیرتو بد میفمی:

کلا تو ایران همه چی برعکسههههه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

شاید بهت اعتماد ندارع که گیر میده یا میترسه کسی بهت توجه کنه

ن باباااینابیمارن شوهرمن ۲ساله زنشم همه ویژگیم داره ولی بددله باورکن بدبخت شدم من اصلا

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤