2777
2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 73 پست
بچهااا من راهنمایی خواستم نگفتم خوردم کنین😂😭

الهیی میدونی همه با دهه های متفاوت نظر میدن و یکی دهه ۶۰ نمیتونه ده ۸۰ رو درک کنه سوال شما ی چیز دیگس جواب دوستان ی چیز دیگ😂😂

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂نهپوست سفید چش ابرو مشکی

اینم دوس😂

پایدار 🩵 

میدونی چیه از یه جایی به بعد آدما میفهمن که شخصیت خوب خیلی بهتره از ظاهر .. 

بعد ها باید خیلی صبوری کنی با این روحیه طرف 

از ما گفتن بود!

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

سایت نودهشتیا میذاشتش 😂😂😂اسمش گناهکار بود رمانهباورت میشه اخر رمانو یادم نمیاد الان🥲🫤😂پیر شدم

ارشام فراموشی میگیره بعد یه خونواده میبرنش پیش خودشون همه فک میکنن مرده

دلارام باور نمیکنه ک مرده

ارشام قلبش مشکل پیدا میکنه تو تصادف 

بعد شمال دلارام و ارشام همو میبینن، دوباره عشق اتشین خودشو نشون میده،ارشام قلبشو عمل میکنه و دختردار میشن اسمشم میزارن ارام فک کنم

سایت نودهشتیا میذاشتش 😂😂😂اسمش گناهکار بود رمانهباورت میشه اخر رمانو یادم نمیاد الان🥲🫤😂پیر شدم

الان یه دختر میذاره تو ایتا آرشام استاد بود دختر دانشجوش 🤣 وای یه مدت خوندم انگار افسردگی پس از زایمان گرفتم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اینم دوس😂پایدار 🩵 میدونی چیه از یه جایی به بعد آدما میفهمن که شخصیت خوب خیلی بهتره از ظاهر .. بعد ...

قربونت بشم اره واقعا خیلی سخنه تحمل امیدوارم اوکی شه رفتارش

به نظر این مورد فقط با خودش میتونی حل کنی و اگه به مرحله ی ازدواج رسیدید حتما مشاوره برید حتماااااا چون ممکنه بعدا به مشکل بخورید همو اول همچی درست پیش بره خیلی بهتره

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦