2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دورغ بگیم میشه انرژی مثبت ؟ یه اتفاق بد داره میفته که خونریزی داره این که بگیم چیزی نیست بشین خ ...

اصلا تجربه داشتی که تا ته خط رفتی؟ اکثرا تو اوایل بارداری خونریزی دارن لازم نیست انقدر بترسونی یکیو 

الان دورغ بگیم میشه انرژی مثبت ؟ یه اتفاق بد داره میفته که خونریزی داره این که بگیم چیزی نیست بشین خ ...

خیلی وقتا ممکنه لانه گزینی باشه مگا شما دکتری که نسخه پیچوندی برای یه زن باردار و استرس بهش وارد کردی 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

منم شیاف میزارم از اولش تا. الان خیلی کمه رگه های خونابه میبینم

به دکترت دسترسی نداری؟من اون موقع ک این اتفاق افتاد فرداش بدون وقت گرفتن رفتم دکتر  چک کرد ،شیافم هر ۱۲ ساعت میذاشتم گفت بکن هر ۸ ساعت،اگر شرایطش هست یه سر بپوش برو دکتر خیال خودتو راحت کن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا تجربه داشتی که تا ته خط رفتی؟ اکثرا تو اوایل بارداری خونریزی دارن لازم نیست انقدر بترسونی یکیو

دقیقا بارداری اول خودم همین جوری سقط شد تجربه داشتم که گفتم فوری بره دکتر

خیلی وقتا ممکنه لانه گزینی باشه مگا شما دکتری که نسخه پیچوندی برای یه زن باردار و استرس بهش وارد کرد ...

لانه گزینی قبل از تشکیل کیسه زرده و شروع بارداریه یه ذره آگاهیتو ببر بالا . من 2 تا بچه دارم

شما دیگه جز استثنا ها بودی متاسفانه

نه اصلا خیلی خا توی هفته های اول بارداری سقط میکنن اتفاقا خیلی شابعه اصلا چیز عجیبی نیست . ولی عقل حکم میکنه آدم بره پیش دکتر و اتفاقا بترسه و سعل انگاری نکنه

لانه گزینی قبل از تشکیل کیسه زرده و شروع بارداریه یه ذره آگاهیتو ببر بالا . من 2 تا بچه دارم

مگه در جریانی که کی لقاح انجام شده ؟ اصن بلفرض اینی که شما میگی باشه متخصصی که اومدی استرس وارد کردی  و گفتی میخواد سقط بشه؟ 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

در ضمن لکه بینی ممکنه از هماتوم باشه خدا بچه هاتو حفظ کنه ولی هنه تجربه ها یکی نیست