میگه هفته 5 بارداریه 😂😂😂 بعد میگی لقاح و لانه گزینی ؟
در هفته ۵ بارداری، جنین در دیواره داخل رحم لانهگزینی میکند و سپس رشد آن سرعت میگیرد. در این دوره شکلگیری اندامهای اصلی مانند قلب و مغز شروع میشود و جنین بین 1.5 تا 3 میلیمتر است
یه ذره سرچ کن اگاهی ات رو ببری بالا
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا دکتر چون بهم انوکساپارین داده از عوارضش نوشته هماتوم میترسم هماتوم گرفته باشم
عزیزم استرس نگیر به کسایی که گفتن سقط هن گوش نکن هم هماتوم ممکنه هم لانه گزینی یسریا فقط بلدن تو دل ادمو خالی کنن در اولین فرصت از متخصص وقت بگیر
خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹 ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️
تو درست میگی اونوقت گوگل و دکترا اشتباه میگن؟ باشه خانوم دکتر 🤣🤣🤣
نه اصلا خیلی خا توی هفته های اول بارداری سقط میکنن اتفاقا خیلی شابعه اصلا چیز عجیبی نیست . ولی عقل ح ...
منکه هربار لکه بینی داشتم و رفتم دکتر فقط به این نتیجه رسیدم تو خونه استراحت کنم و الکی استرس ندم به خودم؛ خدا بخواد میمونه نخواد دکتر ام نمیتونه کاری بکنه نهایت شیاف و قرص بده 🤷🏻♀️
منم همیتطور شدم روز شنبه ترسیدم سریع رفتم دکتر و سونو واژینال هیچی تشخیص تدادن فقط شیاف که هرشب میزاشتم گفت شب یکی بزار صبح یکی.الان لکه بینی خیلی طبیعی شده استراحت کن و شیاف بزار