2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یه سوالی رو از خدا بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 74 پست
همش تو فکرم اضطراب .نکنه مادرسوعرم باز با کاراش و حرفاش بین و من و شوهرم فاصله بندازه آخه خیلی سیاست ...

کاش بتونین با همسرتون پیش مشاور برین چند جلسه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای ادمای صاف و ساده اصلا خوب نیست دیگه تو هرچقدر بی ازارتر باشی ، مشکلاتت بیشتره

من میگم خدا یک جاهایی جواب میده .نمی‌دونم خودمو آروم میکنم . مامانم هیچ وقت جواب بدی کسی و نداد . و هیچ با حرفاش کسی و نرجوند رو خودش فشار آورد به نظرم خیلی دلش پاک ه صبزش زیاد .هرچند صورتش پیر شده و میشینه فقط تو خلوت گریه می‌کنه 

عالی😂😂😂از فردا برنامه تغییر میکنه فقط مراجعین پسر مجرد ۳۰_۳۵ سال مجرد میبینم بعدشم میریم باغ😂

نه اونقدرا هم که فکر میکنی راحت نیست 

یه ادمی مثل تو چون تا الان خطا نشی ، کوچکترین خلافی کنی عاللللم و ادم خبردار میشن 😂

...
کلا این موضوع خیلی گستردست و جواب یک جمله ای نداره باید ساعتها در موردش صحبت کرد تا به نتیجه رسید... ...

خدا خودش گفته آیه قرآنه توی مجردی عفت پیشه کنین که از فضل خودش بهتون همسر پاکدامن بده

قطعا معنیش این نیست که ازدواج مدینه فاضله هست نه

کلا این قانون دنیاست ؛ هر کی ظرفیتش بالاست و بلده صبر کنه و راضی باشه بیشتر سختی میبینه ....کاریشم ن ...

چه عجیب و سخت😭😐

کاش بتونین با همسرتون پیش مشاور برین چند جلسه

قبول نمیکنه . یک غروری داره . دوستم داره خیلی اما نمی‌خواد قبول کنه خانواده ش مشکل داره چون همه از خانواده ش دارن بد میگن شوهرم میخواد ابرو داری کنه . من که میگم شوهرم گناه داره مادرش نباید حرصش بیاد . یک جوری محبت با منت می‌کنه عذاب وجدان میده میگه چون مادری کردم باید هروقت بگم بیایین اگه نه بگن گریه می‌کنه که هیچکس و ندارم 

نه اونقدرا هم که فکر میکنی راحت نیست یه ادمی مثل تو چون تا الان خطا نشی ، کوچکترین خلافی کنی عاللللم ...

ولم کنین میخوام برم😂😂😂😂

نهایت خوبی که به ماهامیشه اینه مثلا میگیم کاش نون داغ باشه بخوریم همون لحظه یکی با دوتا نون داغ بیا ...

آره خوراکی خیلی سریع اوکی میشه😂

واقعا ادم تو کارر دنیا میمونههر چی سلیطه تر بهتررر

حالا مشکل اینجاس که اگه بخوای تصمیم بگیری که از این به بعد سلیطه میشی و رحم و مروت رو میذاری کنار تا سرنوشتت عوض بشه  اگه خودتو هم بکشی خدا شناختت و میگه خودتو لوس نکن میدونم چجور آدمی هستی 😁

قبول نمیکنه . یک غروری داره . دوستم داره خیلی اما نمی‌خواد قبول کنه خانواده ش مشکل داره چون همه از خ ...

خودتون تنهایی برین بازم یکم تحمل شرایط واستون راحت تر میشه 

حالا مشکل اینجاس که اگه بخوای تصمیم بگیری که از این به بعد سلیطه میشی و رحم و مروت رو میذاری کنار تا ...

حق 😂😂😂😂

کشمش بشین سر جات بچه برو ادا درنیار میدونم امل تر از حرفایی ۳۰ سال بزرگت کردم😂