2777
2789

داشتم تاپیک های مختلف رو میخوندم واقعا لحن بعضیا جوریه ک انگار بقیه فش دادن بهشون 

در حالی که فقط به خاطر موضوع تاپیکش بقیه داشتن نظر میدادن 

یکی میگف شماها به زور شوهر کردین حسرت زندگی منو میخورین 

یکی با ناراحت بود چرا با ۱۸ سال سن مرد ۵۰ ساله نمیاد بگیرتش بقیه اینجوری بودن که فاصله سنی زیاده و فلان 

حالا اون:

به بقیه چه ربطیی داره عاشقش شدم شماها چیکاره ایین 

خبب خودت تاپیک زده بودیییی😂😭

وقتی انتقاد پذیر نیستن چرا تاپیک میزنن 

به هرحال قراره نظر های مختلف رو بشنون 

قرار نیست طبق چیزی که خودشون دوست دارن بقیه نظر بدن که

اینجا همه دوست دارن طرز فکرشون تایید بشه همییییین 

تازه همه هم کتک خوزدن و خیانت دیدن واقعاااا تاپیک خیانت خیلیی بالاست 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

متاسفانه جامعه همینطور شده .به نظر من کار از بی فرهنگی گذشته رسیده به سقوط فرهنگی سقوط اخلاق و...مسائل اقتصادی  روی همه چیز تاثیر داره .فرهنگ هم که رها شده کلا.فقط ترویج خرافات و .....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا همه دوست دارن طرز فکرشون تایید بشه همییییین تازه همه هم کتک خوزدن و خیانت دیدن واقعاااا تاپیک ...

حس میکنم دیگه کسی واقعیت زندگیش رو نمیگه 

میخوان پربازدید شن فقط 

نی نی سایت جدیدا واقعا عجیب شده 

اصلا وایب منفی ام میده

منم با ی استقلالی بحث کردم🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
منم با ی استقلالی بحث کردم🤣🤣🤣

دغدغه من🤣🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

مردم زودرنج شدن

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

چون فک میکنیم همه مث همشهری و دوستان و اقوام خودمون هستن. اما تو نی نی سایت  از لندن با افکار باز پرنسسی عضو داره  تا دهات های دو غوز اباد  زیر پونس ایران  با افکار بسته سنتی  حتی مهاجران افغان و عراق و......

عقاید متفاوت 

اینجا مجرد متاهلو میکوبه متاهل مجردو

شاغل خونه دارو میکوبه خونه دار شاغلو

دختر دوستا پسر دوستارو میکوبن،سنتیا غیر سنتیارو

کلا هیشکی تحمل اون یکیو نداره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اینجا مجرد متاهلو میکوبه متاهل مجردوشاغل خونه دارو میکوبه خونه دار شاغلودختر دوستا پسر دوستارو میکوب ...

وایی این خیلی حق بوود 

ی سری متاهلاهم هستن وقتی یکی از بی شوهری ناراحته 

طرفو میکوبونن که شوهر میخوای چیکار فقط بدبختی و فلان 

بعد ی دیقه بعدش با چشما خودم دیدم تاپیک زد شوهرش برا تولدش سوپرایزش کرده بوده فقط ناراحت بود چرا به جای دستبند طلا شوهرش النگو نخریده 

خودشون شوهراشونو میکنن طلاهاشونو میگیرن سوپرایز میشن 

بعد گیر میدن چرا شوهر میخوای 

خب اون بنده خداهم دوست دارن شاید تنهان و..چیکار داری واقعا