2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یه سوالی رو از خدا بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 74 پست
آره هر کسی آزاده عقایدشم محترمه ولی فحش دادن به عقاید بقیه یکم دور از شان شماستیکی میتونه بودایی، آت ...

هععععی من همیشه همینجور بود م . مثبت نگر و مثبت بین و مثبت حرف بزن و باادب صحبت کن . خانواده شوهرم گمان بد بر و منفی نگر و منفی باف . سبک زندگیم یادم رفته . انرژیم افتاده . دختر قبل نیستم اعتماد به نفسم آمده پایین اصلا نمیتونم تو حمعشون حرف بزنم چون یا نقد میکنن یا میزنن تو ذوقت . شوهرم داره سعی می‌کنه خوب باشه اگر مادرش بزارع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببینید زندگی اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست خوب و بد ها حلال و حروم هاشما اگه به عنوان یک زن خیلی ب ...

عزیزم نظرات تون محترمه

ولی من کلی خواستگار دارم به اضافه کلی پیشنهاد دوستی مشکل انرژی زنانه نیست

مشکل جور نشدنه شرایطه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم نظرات تون محترمهولی من کلی خواستگار دارم به اضافه کلی پیشنهاد دوستی مشکل انرژی زنانه نیستمشکل ...

خب چرا شرایط جور نمیشه؟قطعا خودت میدونی

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

هععععی من همیشه همینجور بود م . مثبت نگر و مثبت بین و مثبت حرف بزن و باادب صحبت کن . خانواده شوهرم گ ...

سرکارتون اوضاع چه طوره؟

آدم از شغلش خیلی حس و حال خوب میگیره

همین طور معاشرت کردن با دوست و رفیقا

خدایا منو ببخش بابت این نظری که میخوام اینجا بنویسم:

نظرم اینه که خدا خیلی تو مسائل مالی و احساسی و عشقولانه دخالت نمیکنه. هر کی زرنگ باشه موفق میشه . اگه اتفاقی قرار باشه بیوفته خب رخ میده اگه نشدنی باشه هم احدی نمیتونه درستش کنه

خب چرا شرایط جور نمیشه؟قطعا خودت میدونی

یه مثال واستون میزنم 

راه رفتن واسه من و شما یه کار کاملا پیش پا افتاده و معمولیه

ولی واسه آدمی که با معلولیت به دنیا میاد عادی راه رفتن میتونی خیلی سخت و پیچیده باشه 

من گفتم خیلی چیزا توی زندگیم دارم که آرزوی بقیه هست

ولی ازدواج به هزاران دلیل همش جور نمیشه

سرکارتون اوضاع چه طوره؟آدم از شغلش خیلی حس و حال خوب میگیرههمین طور معاشرت کردن با دوست و رفیقا

خود شغلم و دوست دارم اما چون حیا پیشه کردم و اهل بگو بخند نیستم باهام خوب نیستن نمیگم بداخلاقم ولی نمیتدتم تو راه رو ها بگم بخندم . زیاد مورد تهمت قرار میدنم. 

خدایا منو ببخش بابت این نظری که میخوام اینجا بنویسم:نظرم اینه که خدا خیلی تو مسائل مالی و احساسی و ع ...

توی مسائل عاشقانه مخصوصا😂😂😂

خود شغلم و دوست دارم اما چون حیا پیشه کردم و اهل بگو بخند نیستم باهام خوب نیستن نمیگم بداخلاقم ولی ن ...

چه بد☹️

یه جایی نتیجه خوبی هاتون رو میگیرین شک نکنین

چه بد☹️یه جایی نتیجه خوبی هاتون رو میگیرین شک نکنین

اره همیشه به همین دید نگاه میکنم . دعا کن هرچی خیر باشه . شوهرم دوستم داره حالا جدای خانواده ش . زندگیم سرو وضعم خوبه همه همیشه میگن . از اینکه شوهرش هواش و داره . . ببین من میگم باید ما خانوما یاد بگیریم چه با شوهر چی بی شوهر زندگی کنیم شاد باشیم تمیز باشیم به خودمون برسیم . نباید اجازه بدیم کسی مارو کوچیک کنه . ول کنیم همه رو . مثبت مثبت فکر کنیم 

اره همیشه به همین دید نگاه میکنم . دعا کن هرچی خیر باشه . شوهرم دوستم داره حالا جدای خانواده ش . زند ...

انشاالله ❤️

توی این شبای عزیز به یادتونم😍