2777
2789
عنوان

شما خونه مادر شوهرتون سوتی میدین یا کار خرابی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 29 پست

من اون اوایل بهم گفتن نوشابه رو باز کنم سر نهار که حالا یا همراه غذاشون یا بعد غذاشون بخورن 

عاقا درشو باز کردم نوشابش نمیدونم چرا یه جوری بود کل محتواش ریخت بیرون نصف شیشه نوشابه سالم موند خداروشکر بازم داشتن رفتن آوردن ولی همه جا رو نوچ کردم :) تازه ازمم تعریف میکردن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

ظرف شکوندم یکی دوباری.فدا سرم.پیش میاد دیگه

😭😭😭

من خونه ی مادرشوهر خواهر شوهرم دعوت بودیم چهارتا از سینی لیز خورد شکستتت جلو  همه ی‌ سکوتی برداشت منم اومدم نشستم😭😭😭

دعا کنین کنکور قبول شم،داغون شدم انگیزه صفررر صلواتتتتت 🥲😂💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به من گفت آره لابد دوست نداشتی جارو بکشی،منم گفتم نههههه اصلا اینجوری نبود،ولی خدا که می‌دونه و در ج ...

😂😂😂

خوبه جارو برقی صدات شنید سوخت

من اون اوایل بهم گفتن نوشابه رو باز کنم سر نهار که حالا یا همراه غذاشون یا بعد غذاشون بخورن عاقا درش ...

خیلی بده اون حسس😭

ادم خجالتی آب میشه

😭😭😭من خونه ی مادرشوهر خواهر شوهرم دعوت بودیم چهارتا از سینی لیز خورد شکستتت جلو همه ی‌ سکوتی برد ...

😂😂😂بابا ظرف برا شکستنه دیگه.بیخیال.نه برام‌مهمه خونه مردم ظرف بشکنم.نه برام‌ مهمه کسی خونم طرف بشکنه

😂😂😂خوبه جارو برقی صدات شنید سوخت

آره والا،انتظار این همه مرام و معرفت نداشتم ازش

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آشپزی نمیکنم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

وای ی بار میخاستم نشون بدم چقد اشپز ماهری ام مادرشوهرم گوسفند اینا دارن برده بودتشون بچرن. اقا روغن برداشتم سر بطری روغن نگو خراب بود🤣 تا کشیدمش بالا سرش تو دستم موند روغنا همه چپه شد رو قالی اشپزخونه🤦🏻 انداختم گردن شوهرم🤣