2777
2789
عنوان

از پوشک شب گرفتن بچه

179 بازدید | 19 پست

دخترم سه سال و سه ماهشه ، روزا قشنگ جیش میگه ولی شبا جاشو خیس میکنه  منم بهش پوشک میبندم قبل خوابم میبرمش دستشویی و آب کم میدم بهش ولی بازم صبح میبینم پوشکش خیسه

نصف شبم بیدارش می‌کنم ببرمش دستشویی ولی گریه میکنه

نمیدونم دیگه چکار کنم 

اصلا پوشک نبند شبا .اینجوری عادت میکنه میگه دیگه پوشک دارم راحت جیش کنم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اصلا پوشک نبند شبا .اینجوری عادت میکنه میگه دیگه پوشک دارم راحت جیش کنم

اوایل اصلاً نمی‌بستم شبا گاهی خیس میکرد گاهی خشک بود جاش،  ولی هم تشک خودش هم من رو کلی کثیف کرده بود ، دیگه واقعا خسته شدم از لباس و جا شستن

اصلاً نمیدونم چیکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل اصلاً نمی‌بستم شبا گاهی خیس میکرد گاهی خشک بود جاش، ولی هم تشک خودش هم من رو کلی کثیف کرده بو ...

ببین از اون زیر اندازا هست که پلاستیکی بود بنداز رو تشکش بعدم یه پتو مسافرتی کهنه بنداز روش ،برا اینکه رو تشک شما نیاد ،دو طرف تشکر رو باشت بزار بیاد بالا که نتونه بره اینور اونور 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

تا چند وقت عادیه که شبا خودش رو خیس کنه ،

ولی پوشکش نکن ،سعی کن نصف شب ببریش دسشویی با جایزه و اینا ...

من دیگه تقریبا یه هفتس که دخترم شبا جیش نمیکنه،دیگه شبم جیش داره خودش بیدارم میکنه

ببین از اون زیر اندازا هست که پلاستیکی بود بنداز رو تشکش بعدم یه پتو مسافرتی کهنه بنداز روش ،برا این ...

خودش بیدار میشه میاد پیش من میخوابه شبا، من اصلاً متوجه نمیشم کی اومده ،صبح یا نصف شب پا میشه میاد پیش من بخوابه

تا چند وقت عادیه که شبا خودش رو خیس کنه ،ولی پوشکش نکن ،سعی کن نصف شب ببریش دسشویی با جایزه و اینا . ...

کاش دختر منم بگه...

یه چند باری اوایل بیدارم کرد گفت جیش دارم ولی بعد نه

اصلا نبند الان خداروشکر ۱ ماه دیگه پسرم میشه ۳سالش ۲سالگی از پوشک گرفتمش یکسره میبردمش دستشویی حتی توخوابم بغلش میکردم میبردم دیگه کم کم عادت کرد که خبربده حتی خوابم که بود بیدارمیشد

خودش بیدار میشه میاد پیش من میخوابه شبا، من اصلاً متوجه نمیشم کی اومده ،صبح یا نصف شب پا میشه میاد پ ...

خوب یه مدت خودت پیشش بخواب تشکت رو بنداز چسب تشکر خودتم نزدیکش بخواب،جا خوابش رو جدا کردی

کاش دختر منم بگه...یه چند باری اوایل بیدارم کرد گفت جیش دارم ولی بعد نه

مبکه عزیزن صبور باش