2777
2789

مثلاً توی کارای آشپزی و اینا 

بگین حواسم باشه نکنم 

هرچند خیلی وقته گذشته از عقد اون اوایل خیلییی سوتی میدادم😭😂

دعا کنین کنکور قبول شم،داغون شدم انگیزه صفررر صلواتتتتت 🥲😂💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا از سوتی دادنات واسمون تعریف کن :)

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

یبار مهمون داشتن مادرشوهرم گفت کیک بپز کیکهای تو خوشمزه است

کیک جوری خراب شد که اصلا دلم نمیخواددوباره بهش فکر کنم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

لطفا از سوتی دادنات واسمون تعریف کن :)

🤣🤣🤣

بخدا طولانیه حوصلم نی تایپ کنم

خوبه مادرشوهرم زن خوبیه وگرنه آبروم میبرد😂😂

جارو برقی رو داد دستم گفت جارو بکش،همون لحظه که زدمش به برق جارو سوخت😂😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یبار مهمون داشتن مادرشوهرم گفت کیک بپز کیکهای تو خوشمزه استکیک جوری خراب شد که اصلا دلم نمیخواددوبار ...

همیشه همینه💔

وایییییییییییییییییییییی مامانننننننننننننن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

🤣🤣🤣بخدا طولانیه حوصلم نی تایپ کنمخوبه مادرشوهرم زن خوبیه وگرنه آبروم میبرد😂😂

خداروشکر یه مادرشوهر خوب پیدا شد تو نی نی سایت  

عررر شانسه شانسسس

به من گفت کاهو خورد من من نمی‌دونستم به کدوم ابعاد ووو زدم با ساقه از وسط نصف کردم بعد اومدم تو آشپزخونه دیدم همونو انداخته دورر که من خورد کردم😭😂😂

عررر شانسه شانسسسبه من گفت کاهو خورد من من نمی‌دونستم به کدوم ابعاد ووو زدم با ساقه از وسط نصف کردم ...

به من گفت آره لابد دوست نداشتی جارو بکشی،منم گفتم نههههه اصلا اینجوری نبود،ولی خدا که می‌دونه و در جریانه واقعا حوصله نداشتم پریود بودم😁😁

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩