2777
2789
عنوان

بعد کورتاژ خونریزی تا چه حد طبیعیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 40 پست
آزمایش های سقط رو ندادین تا حالا؟

ن  اولیش خارج رحم بود دومیش دی ماه گذشته بود ک دکتره گفت اون خارج رحمی حساب نمیشه و واسه سقط اول ازمایش لازم نداره اینم ک اینحوری شد 💔 گفت واسه بعدی حتما بدم ازمایش رو .. شما دادین تاحالا این نوع ازمایشو؟

چه قرصی مصرف میکردین ؟؟ من شوهرم دوفاستون میخورد واسه موهاش و منم ناخاسته باردار شدم میگم نکنه دلیلش ...

نه اتفاقا بچه من سقط نمیشد با سایتوتک

کلی بدختی کشیدم اخرم کورتاژ شد

بچه جاش خوب بود اما عوارض قرص جوری بود ک دکتر گفت یا مشکل قلبی پیدا میکنه یا حتی ممکنه انگشت هاش تشکیل نشه.

قرص اعصاب بود بخدا اصلا اسم هاشون رو یادم نیس فقط یادمه  الپرازولام دوز بالا مصرف میکردم

کلا یادمه اون سالها تو دوران بد کارمایی خودم بودم😭

بعدش ک دکتر زنانم رو عوض کردم دکتر زنان گفت اشتباه کردی سقط کردی اصلا خودم مونده بودم حرف کیو بایستی گوش بدم؟

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اتفاقا بچه من سقط نمیشد با سایتوتککلی بدختی کشیدم اخرم کورتاژ شدبچه جاش خوب بود اما عوارض قرص جور ...

اشتباه نوشتم دوفاستون منظورم فیناساتراید بود. منم دیروز ک بستری شدم هم اتاقیا همه منو ب شک اندلختن ک چرا وقتی لک بینی و درد نداری اومدی کورتاژ .. فک کنم قسمت ماها این بود

اشتباه نوشتم دوفاستون منظورم فیناساتراید بود. منم دیروز ک بستری شدم هم اتاقیا همه منو ب شک اندلختن ک ...

خوب قطعا تشخیص دکتر بهتر از آدم های عادیه

اما برای من خوده دکترها هم همه نظرشون یکی نبود هرچند کمیسیون پزشکی نظرش سقط بود اما دکتر زنان میگفت تا غربالگری صبر میکردی😒

منم ک بیسواد تو این زمینه ها شده بودم موش آزمایشگاهی 

اما الان تو ۳۶ سالگی ب این نتیجه رسیدم خیلی چیزا قسمته  قسمت نبود اون موقع باردار شم 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
هزینه ش یادتونه شنیدم بالاهس بعدش بارداری موفق داشتین؟

تو مراکز دولتی ارزون تره ،اگه بیمه تکمیلی داشته باشید که هزینه ای نداره ،الان حدودا تو مراکز خصوصی دو تومن یا ۲۵۰۰ در بیاد ,بله بارداری موفق داشتم ولی مشکلی نبوده

خواهر من بعد از اولین سقطش این آزمایش هارو داده مشکل انعقاد خون داشته با تزریق  دارو تو دوره بارداری الان گل پسرشو داره

خوب قطعا تشخیص دکتر بهتر از آدم های عادیهاما برای من خوده دکترها هم همه نظرشون یکی نبود هرچند کمیسیو ...

اون ک بله دوتا سونو داشتم تو دوتاش نظر یکی بود همش باخودم میگفتم کاش سومیم میدادم همونجا تو بیمارستان درخاست دادم قبول نکردن... بله قسمت چیزیه ک نمیشه باعاش جنگید ب عرحال این دوران تلخ جزئی از قسمت زندگی ما بوده 💔 ک نمیشد ب شیرینی طی کرد متاسفانه

تو مراکز دولتی ارزون تره ،اگه بیمه تکمیلی داشته باشید که هزینه ای نداره ،الان حدودا تو مراکز خصوصی د ...

خداروشکر ک بچه هاتون سلامتن.من بیمه سلامت دارم . اگه توخصوصی دوتومنه دولتی کمتره پس .. حتما انجام میدم ممنون