2777
2789
عنوان

بعد کورتاژ خونریزی تا چه حد طبیعیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 40 پست
طبیعیه منم همینطور بودمحتی تو بیمارستان تمام لباسها و تشکم خونی شد بعدش سریع خوب شدم

مقدار خونریزی بستگی به علت کورتاژ داره ؟

میتونی یکم از کارهایی که قبل و بعدش باید انجام بدیم ، برام توضیح بدی ؟

من نخ دستگاه آیودیم معلوم نیست ، باید کورتاژ کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از منم خیلی حجمش کمه ننیدونم چرا خونابه هس

فکر کنم طبیعی باشه آخه کل دیوار رحمو در میارن و کلا تمیزش میکنن فقط خراشی که میندازن باید خوب بشه که اینم زیاد خونریزی نداره

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
فکر کنم طبیعی باشه آخه کل دیوار رحمو در میارن و کلا تمیزش میکنن فقط خراشی که میندازن باید خوب بشه که ...

چرا کل دیوار رحمو بردارن 😟 از من جنین مرده بود فقط 

خراش چرااا 😟😟 فک کردم فقط جنینو میکشن بیرون

خونابه یعنی رو ب بهبودیم؟ تا چند روز ادامه داشت واسه شما؟

اره انشاالله 

ب خدا یادم نیس چون چند ساله پیش کورتاژ کردم 

اما یادمه انقدر سریع حالم خوب شد ۲،۳ روز بعدش رفتم سرکار

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
مقدار خونریزی بستگی به علت کورتاژ داره ؟ میتونی یکم از کارهایی که قبل و بعدش باید انجام بدیم ، برام ...

من ناخواسته باردار شدم  چون قرص مصرف میکردم دکتر گفت برا بچه خیلی ضرر داره کمسیون پزشکی تشکیل دادن و گفتن باید سقط بشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اره انشاالله ب خدا یادم نیس چون چند ساله پیش کورتاژ کردم اما یادمه انقدر سریع حالم خوب شد ۲،۳ روز بع ...

منم درد ندارم اصلا فقط گاهی ی سوزش کوچیک داخل واژن میگیره ول میکنه همون لحظه همین .  ممنون ک جواب دادی

من ناخواسته باردار شدم چون قرص مصرف میکردم دکتر گفت برا بچه خیلی ضرر داره کمسیون پزشکی تشکیل دادن و ...

چه قرصی مصرف میکردین ؟؟ من شوهرم دوفاستون میخورد واسه موهاش و منم ناخاسته باردار شدم میگم نکنه دلیلش همون قرصه بوده 😢

هفت و نیم اینارو گذاشتن هشت بردن کورتاژ .. بعدم ک گفتن برو ادرار کن فقط خون بود هیچی نبود

آهان پس بخاطر همینه که کورتاژ کامل داشتی ، نرماله معمولا بعد سه روز باید قطع بشه تا پنج روز هم لکه بینیت از بین بره .اگه سونو واژینال  بعد کورتاژ نرفتی حتما برو چون کورتاژ های کامل امکان موندن بقایارو دارن ،قبل اقدام بعدیت هم برو آزمایش های سقط مثل انعقاد خون و خود ایمنی رو بده حتما ،نسبت به سن جنینت میتونی یه تا شیش ماه دیگه اقدام کنی

آهان پس بخاطر همینه که کورتاژ کامل داشتی ، نرماله معمولا بعد سه روز باید قطع بشه تا پنج روز هم لکه ب ...

اره دکترم گفت حداقل شش ماه جلوگیری کن و حتما ازمایشات سقط رو بدم .. سونو واژینال نرفتم دکترم گفت ده روز دیگه برم پیشش..والا خیلی از بارداری مجدد میترسم 😔 این سومین سقط هست