2777
2789

خانما ۳۸ هفته و پنج شش روزمه از ۵ صبح ی درد بدی تو کمرم دارم و پهلوهام گلاب ب روتون فک میکنم دسشویی شماره دوم میخواد ب زور بیاد ولی چیزی نیست ترشحات هم ندارم از صبح فقط گریه کردم حتی با دراز کشیدن خوب نمیشه دراز ک‌میکشم بدتر درد میگیره بنظرتون درد زایمانه؟ 

تو تایم مشخصی میان سراغت مثلا ی ساعت به ی ساعت یا کلا درد داری؟ 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه درد نداشتم سزارین بودم ولی ی دردشدیدتر از پریودی با فاصله منظم یعنی هر نیم ساعت ی بار بعدش رفته رفته کمتر میشه هر ی ربع ی بار میشه اگه همچین دردی داری برو بیمارستان خدایی نکرده دیر نشه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
تو تایم مشخصی میان سراغت مثلا ی ساعت به ی ساعت یا کلا درد داری؟

نمیدونم از کجا قشنگ بفهمم منظومه یا نه بچمم تکون میخوره فقط کمرم تیر می‌کشه و همش حس مدفوع دارم اما دل درد نیستم

نمیدونم از کجا قشنگ بفهمم منظومه یا نه بچمم تکون میخوره فقط کمرم تیر می‌کشه و همش حس مدفوع دارم اما ...

نگاه درد زایمان مشخصه 

مثلا یه ساعت به یک ساعت نیم ساعت نیم ساعت درد میگیره ول میکنه اگ اینطوری نیستی درد زایمان نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
درد زایمان تو شکم میپیچه برو دکتر

شکم درد نیستم احساس نفخ شدید کمر درد و حس مدفوع دراز هم ک‌میکشم لگنم بدتر درد میگیره قابل تحمله ها اینجوری نیست ک فریاد بکشم