2777
2789

من خیلی ادم استرسیم خیلییی زیاااد

ولی سوای اینا نامزدمم گاهی منو اینظوری بیخبر میزاره که نگران میشم

هرشب با شب بخیر میره ولی یه شباییم خوابش میبره

دیشبم بدون شب بخیر رفت گفتم خوابش برده

ولی صبحا که میره سرکار پیام میده😕

ولی امروزم پیام نداده

یعنی اگه فقط بدون شب بخیر میرفت یا فقط امروز بیخبرم میزاشت میگفتم خوابش برده،یا خواب مونده دیر بیدار شده وقت نکرده😕

ولی جفتش باهم نگرانم میکنه🥺دیشب خوابش برده امروز چرا نیومده

ما‌ یه بارم دعوامون شد از اون موقع بلاکم نمیتونم حتی زنگ بزنم:(

یه اخلاقای بدیم داره که سرکار که اصلا گوشی دست نمیگیره

بعدم بهش زنگ میزنی کجایی ناراحت میشه😕میگه مثه مامانا میکنی چرا

بچها دارم دیوونه میشم

نمیدونم مثه بیخبر گذاشتنای همیششه(گاهییی پیش میاد)یا پس چرا تا الان نیومده🥲

هم بلاکم هم یه ریال شارژ ندارم امتحان کنم بلاک هستم هنوز یا نه

هم زنگ نزنم میمیرمو زنده میشم هم زنگ بزنم جواب نده میمیرم و زنده میشم ولی با استرس خیلییی بیشتر🥲

من استرسم خیلی شدیده درحدی که میترسم سکته کنم🥲

شما بودین نگران میشدین یا نه؟🥲

نه نمیشدم

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی بدی ب دوستی کسی زنگ بزنه بهشمنم ن دقیقا عین توام

نه بابا دوستاش رابطشون باهم صمیمی نیست زیاد بعد من بشناسمشون؟🥲

بخدا دارم دیوونه میشم هی میگم یه پیام چی بود مکه نمیدونه نگران میشم:(

نه بابا دوستاش رابطشون باهم صمیمی نیست زیاد بعد من بشناسمشون؟🥲بخدا دارم دیوونه میشم هی میگم یه پیام ...

نه به دوست خودت بگو یه زنگ بهش بزنه ببینه جواب نیده یا نه همین ک گفت الو دوستت قطع کنه یا بگه اشتباه گرفتم که هن خیال تو راحت بشه هم نامزدت شاکی نشه

ریلکس باش.هیچی نشده...بخدا مردا خیلی بیخیالن...خودتو داغون نکن پاشو خودتو با کارای خونه یا یه کار سر ...

اره بیخیالن ولی میدونه من ادم نگرانیم نباید یه پیامی چیزی بهم بده؟

نه به دوست خودت بگو یه زنگ بهش بزنه ببینه جواب نیده یا نه همین ک گفت الو دوستت قطع کنه یا بگه اشتباه ...

یه بار به دوستم گفتم زنگ زد😑دیگه خیلی ضایعست دوباره تا‌ بیخبر موندم ازش یه ناشناس دیگه بگیرتش