2777
2789
عنوان

شروع درد زایمان توروخدا اگ میدونید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش حس میکنم دسشویی دارم یا قبض شدیدم از صبح پنج اینجوری شدم نتونستم پلک‌روهم بذارم

اگه فاصله دردها داره کمتر ودرد شدیدتر میشه درد زایمانه..حتما برو بیمارستان..یا زایمان میکنی یا میگه درد کاذبه وهنوز زوده بر میگردی

پارسا پسرمامان😍
دردت باید مثل زمان پرییودی باشه دائم ..وقتی میخوای مریض بشی درد داری اونجوری ..ببین خونریزی نداری صب ...

اخه من دوران پریودی دل درد نمیشم هیچ موقع گاهی روز اول کمرم با ناحیه واژن یکم درد میگیره کلا پریودی هام بی دردسرن

نگاه درد زایمان مشخصه مثلا یه ساعت به یک ساعت نیم ساعت نیم ساعت درد میگیره ول میکنه اگ اینطوری نیستی ...

ینی تایم بگیرم ؟ اولاش قابل تحمله فقط همون کمر و لگن هست یا حتما باید شکم هم درد بگیره؟

میگن زود برین دستکاری میکنند آخه بیمارستانمم رو برو خونست شدیدتر شهدمیرم نمی‌خوام آمپول فشار بخورم

امپول فشار که چیز وحشتناکی نیست..اگرلازم بدونن میزنن واتفاقا روند زایمان رو سریعتر میکنه

پارسا پسرمامان😍

برو حموم آب داغ بگیر 

اگه خوب شد که درد زایمان نیست 

ولی اگه خوب نشد درد زایمانه 

درد زایمان میگیره ول میکنه... ولی وقتی میگیره انگار میخواد نفستو قطع کنه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊