2777
2789

؟موقع ثبتنامشون کی هست؟باید بریم کافی نت؟پدرشوهرم کارت ایثارگری ۶ماه جانبازی ۵درصد داره و اینکه پسرم تو رشته موی تای مدال داره و میخام تا موقع ثبتنام حداقل یه جزو رو حفظ کنه بنظرتون ثبتنام میکنن؟؟؟

سلام. فکر نکنم از پدر بزرگ حساب بشه، اگر پدرشون بود میشد

من آزمون داده بودم و با آزمون رفته بودم شاهد، الان رو‌ نمیدونم. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ثبت نام میکنن 

فکر کنم تو خرداد تو سایت باید ثبت نام کنی 

قبلش برو مدرسه مورد نظر سوال کن وامتیازاتو جمع کن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سلام. فکر نکنم از پدر بزرگ حساب بشه، اگر پدرشون بود میشدمن آزمون داده بودم و با آزمون رفته بودم شاهد ...

پدربزرگ هم قبول میکنن

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
سلام. فکر نکنم از پدر بزرگ حساب بشه، اگر پدرشون بود میشدمن آزمون داده بودم و با آزمون رفته بودم شاهد ...

چرا نوه جانبازهم امتیاز داره.. وبستگی به درصدجانبازی امتیاز میره بالا

پارسا پسرمامان😍

اره منم پدر بزرگم بود ولی ثبت نام نکردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خب نوه ی رزمنده و جانباز هم امتیاز داره.

اگر شما ثبت نام نکردن چون بقیه داوطلب ها امتیازشون بیشتر بوده ولی الان خیلیی از ثبت نامی ها از امتیاز پدر بزدگ استفاده می کنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بله، چون ما هم از فامیل درجه دو داشتیم اما اصلا امتیاز محسوب نمیشد

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀