2777
2789
عنوان

به نظرتون کار خوبی کردم این آدمو از زندگیم بیرون کردم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 43 پست
عزیزم اون رک نبود اصلا تکلیفشو روشن نمیکرد با من

درسته آدمو تو هوا نگه میدارن دیگه یجور مهارت نه خودشو زیاد بده میکنه که مستقیم بگه نه .همم کارش جلو میره مثلا خودشو مشغول نشون میده که ینی من میخواستم ولی کار پیش اومد ولی در نهایت هدف همون نه گفتنشه درسته خانوم جان؟؟؟؟

درسته آدمو تو هوا نگه میدارن دیگه یجور مهارت نه خودشو زیاد بده میکنه که مستقیم بگه نه .همم کارش جلو ...

اوهوم

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوهوم

فدای سرت انقد از این چیزا پیش میاد تو مسیر زندگی که قشنگ آدم یاد میگیره دیگه باهرکی چجور رفتار کنه ولی من واقعا غبطه میخورم واسه اونایی که از اول بلدن چجوری رفتار کنن که آسیب نبینن من خودم از این رفتار خیلی ضربه خوردم ولی سعیمو میکنم و تا حدود زیادی بهتر شدم

فدای سرت انقد از این چیزا پیش میاد تو مسیر زندگی که قشنگ آدم یاد میگیره دیگه باهرکی چجور رفتار کنه و ...

من ی رفیق دارم که اینجوریه همه پسرا دنبالشن و بهترین رفیقارو داره 

من ی رفیق دارم که اینجوریه همه پسرا دنبالشن و بهترین رفیقارو داره

همون دیگه میدونی چرا دروغ ما خودمونم بیشتر جذب آدمایی میشیم که با برنامه جلو میرن تا میگیم بریم یه جایی زود قبول نمیکنن و چه بدونم یجوری اول شرایطشونو میسنجن اگه واقعا وقت آزاد داشته باشن قبول میکنن درستشم همینه ناخودآگاه به آدم پیام میده که اول خودم بعد بقیه ولی من اینجوری نبودم شاید خودمو میکشتمو و برناممو هماهنگ میکردم که طرف ناراحت نشه و نگه وای چقد خودشو میگیره ولی حالا میبینم اشتباه میکردم طرز فکر من اشتباه بوده ارزش گذاشتن واسه خودت خودتو گرفتن نبوده

همون دیگه میدونی چرا دروغ ما خودمونم بیشتر جذب آدمایی میشیم که با برنامه جلو میرن تا میگیم بریم یه ج ...

اره واقعا

به زووووووووور خواستی باهاش باشی حالا  به خاطر داداشش یا هر چی 

خب با زبون بی زبونی گفته نه

خب روش نشده مستقیم بگه نه

بفهم دیگه دختر خوب

این چیزا به زور نمیشه

طوری رفتار کنید که بیان در خونه تون بست بشینن تا اجازه ورود بگیرن

اینکه به خواهر یارو راه به راه زنگ بزنی که نشد!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
به زووووووووور خواستی باهاش باشی حالا به خاطر داداشش یا هر چی خب با زبون بی زبونی گفته نهخب روش نشد ...

باید تکلیفشو روشن میکرد خب

ولش کن اون زیادی فاز گرفته فک کرده خیلی خفنه هرکی اومد تو زندگیت از من میشنوی ب کسی نشونش نده راجع ب ...

اره دیگه 

باید تکلیفشو روشن میکرد خب

ای بابا چقدر ساده ای دخترم

ببین اینجوریه که اگر بخوان خودشون زنگ میزنن

وقتی مرتب پیگیر بشی، باید ببخشی البته آدم کوچیک میشه

قدر خودتو بدون 

امیدوارم یکی خییییلی بهتر از اون برات پیدا بشه و پاشنه ی درو از جا بکنه

منم وقتی مجرد بودم آرایشگره واسه اینکه مرتب برم پیشش می گفت خیلی دختر خوبی هستی باید یه کیس خوب بهت معرفی کنم 

آقا سالهاست که من ازدواج کردم و اون هنوز یک کیس هم معرفی نکرد که نکرد  

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!