2777
2789
عنوان

به نظرتون کار خوبی کردم این آدمو از زندگیم بیرون کردم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 43 پست
اره عزیزم هرکسی ک حس خوبتو ازت میگیره قطع رابطه کن وظیفه نداری همیشه بهترین باشی ولی طرف ب چپشم نگیر ...

عوو

اخه یبارم گفته بود یکی میاد تو زندگیت انقدر خوبه 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چرا قفلی زدی روش😅😅😅کسی که محل نمیذاره رو‌، تو هم تحویل نگیر

اخه اگه رک همه چیو میگفت مشکل نداشتم 

یارو منو مسخره کرده بود انگار منم بیخیال شدم کلا چون رفیق خوب زیاد دارم 

اصلا واسه شروع یه رابطه دنبال سوم شخص نباش به هیچ عنوان

سوم شخص کیه عزیزم؟

منظورتو نفهمیدم 😅

شما ادم سالمی هستی که واضح حرف ها و خواسته هاتو میگی طرف یه بیمار بوده که جز دودره بازی چیزی بلد نیس ...

مرسی عزیزم 

اره دیگه من رک و پوست کنده بهش گفتم من میخوام با داداشت باشم 

سرکار بودی

ای بابا 🚶🏼‍♀️ اشکال نداره تموم شد رفت ولی از این به بعد حواسمو جمع می‌کنم 

بنظرم اصلا نباید پی گیر برادرش میشدی شدی نباید خواهرررو بلاک میکردی میدونم رو مخه ولی با خودش میگه حالا بخاطر دوس نشدن داداشم بلاکم کرد نه موردای قبلی کاملا باید بی تفاوت میبودی و اتفاقا حرفیم از داداشش میزد کلا اصلا انگار نه انگار قراری دارین باید بخاطر رفتارای خواهره که هی میپیچونه و راحت کنار میاد با قضایا خودتم راحت میگفتی نه من و برادرت بدرد هم نمیخوریم اگه اون چیزی میگف البته و اینکه نمیخوام با گفتن این حرفا دوباره ناراحت شی ولی این تجربه باشه انشاالله دیگه همچین اتفاقی نمیفته منم بدم میاد از آدمایی که قشنگ راحت میتونن حرفشونو بزنن و به حال طرف اصلا کاری ندارن ولی در واقع مشکل از خودمه معلومه طرف اعتماد بنفس و عژت نفسش خیلی بالاس خودشو دوس داره خودشو اذیت نمیکنه بخاطر ناراحت نشدن یکی دیگه و این یعنی پیشرفت و موفقیت در روابط شخصی هرچند خوشایند بقیه نباشه

بنظرم اصلا نباید پی گیر برادرش میشدی شدی نباید خواهرررو بلاک میکردی میدونم رو مخه ولی با خودش میگه ح ...

عزیزم اون رک نبود اصلا تکلیفشو روشن نمیکرد با من 

سوم شخص کیه عزیزم؟منظورتو نفهمیدم 😅

همین خواهر میلاد که میگی

کسی واسطه نباشه بهتره 

کلا به هرکسی بها نده .. همه که رفیق نیستن خیلیاشون رهگذرن تو زندگی

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

همین خواهر میلاد که میگیکسی واسطه نباشه بهتره کلا به هرکسی بها نده .. همه که رفیق نیستن خیلیاشون رهگ ...

نه اتفاقا این اولین بار بود که خواستم با برادر رفیق رل بشم 

وگرنه من خودم بلدم یکیو پیدا کنم