2777
2789
آره. این جا با شوهرم و بچه‌م حالمون خوبه. از وضع مالیمون راضی هستیم.تو شهر خودمون میموندیم باید با ح ...

اومدی  جنوب؟

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتی دنبال دلت خوب خوبه باز راضی هستی من مادرم برام الویت اول هستش از نظر من شوهر فقط یه نسبت سببی د ...

با اینش  موافقم ولی  باور  کن  با  وابستگی  خودت  اذیت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خدا ادمشون کنه برادرم بیمارستان بستری و عمل کرد داداش اون یکی از استان دیگ اومد همسر من پنج شش شب بی ...

وای چقدر حرفتو میفهمم، من بعد کلی دوری وتنهایی و...بعد یکی دوماه میرم خونه مادرم انتظار ارامش وبازی بچهام و...رادارم خونش دیوار به دیوار مادرمه هی میاد میره بچشو میزنه،شام ونهار درست نمیکنه دقیقه نود میاد پاسفره میخوره وبدون کمکی پامیشه میره اونقد اذیت میکنه اصلا دلم نمیخاد برم خونه مادرم

بنظرم شما کارتون درست تره 😂 من خیلی از این احساسی بودنم بدم میاد

من به ذوق زندگی دور از خانواده اومدم شهر شوهرم 

وگرنه شوهرم اونموقع خودش پیشنهاد داد که همینجا یعنی شهر من خونه اجاره کنیم من نگفتم نه 

الآنم دوباره میگه به پدرت بگم برام کار پیدا کنه بریم اونجا تنها میشی خیالم راحته خانوادت هستن و دلت تنگ بشه راهش نزدیکه پنج دقیقه‌ای میرسی خونشون 

بعد من اصن دوس ندارم برم اونجا و هر روز همش همو ببینیم کشش و تحمل رفت و آمد زیاد رو ندارم 

کلی باهاش بحث کردم که نریم ظاهراً که راضی شده 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

نه عزیزم خراسان رضوی ام. نزدیک مرز افغانستان

اووه  فکر  کردم  اومدین سمت ما  واسه  کار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس همون دور باشم بهترهاما دل خانوادم نشکنه

دقیقا میفهمم چی میگی

منم دورماصلا نمیخام بفهممت چطوره زندگیم!!!!

بازار تصورشون همون باشه کهفک میکنن

من عاشق او عاشق ما عاشق بچه ها

نه عزیزم البته ما هم واسه کار اومدیم این جا

خوشبخت  باشی   عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا اذیت میشم ولی میگم تا خودم زنده ام خانواده ام زنده آن قشنگ همو ببینیم

چی بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40