2777
2789
راستش من چند روزه میخام درست کنم اما چون تا حالا درست نکردم میگم شاید خوب نشه

خیلی خوب میشه اگه مث دستورش درست کنی غذای بلوچی یا هندیه 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
این میشه بورانیبورانی اسفناجبورانی کدو

کلا سمت خانواده ما نمی‌خوردن مثلا کدو و پیاز سرخ کرده رو قاطی کنن بخورن یکم برا خودم هم عجیب بود ولی بعدش عاشقش شدم این تنها ترکیبی هست که تو خانواده ابداع شده همه دوسش دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خرما و تخم مرغ

مربا و تخم مرغ

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️

کدو تنبل با عسل 

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ترکا خرمارو سرخ میکنن با برنج میخورن:/ خودمم ترکم البته ولی دوست ندارمبرنجو با شیر دم میزاریم با پنی ...

عزیزم برنج رو با شیر دم میدین نمیسوزه ته دیگش ؟ 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عزیزم برنج رو با شیر دم میدین نمیسوزه ته دیگش ؟

نمیدونم جانم باید از مادرم بپرسم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]