2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 195 پست

روز ولادت حضرت علی 

چندتا قصه ی خوب از حصرت علی براشون تعریف کنید 

و اینکه حصرت علی پدر هممون هستند. بعضیا پدرشون زنده اس ولی پدرای خوبی نیستن بعضیا بچه های طلاق هستند دورن از پدرشون.. 

کلا اینکه به بچه ها یاد بدیم مهربون ترین مرد دنیا پدر معنویمونه خیلی بیشتر به درد بچه ها میخوره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

انقدر مرگ و میر متاسفانه زیاد شده من حتی روم نمیشه شغل پدر و مادرارو بپرسم. مبادا کسی یکی شونو نداشته باشه و ندونه چی بگه. اونوقت مدرسه چه مراسم های مزخرفی ترتیب میده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دبیرستانی

من تو نوجوانی بخاطر سوال یه معلم نادون که شغل پدرامونو پرسید و همه فهمیدن پدر ندارم آینده م کلا عوض شد، مدرسه م رو عوض کردم و این باعث شد با دخترای بدی دوست بشم ...

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
نه جشن نمیگیریم پدرا رو هم دعوت نمیکنم فقط میخواستم این روز مختص اونایی باشه پدر ندارن

ن نمیخواد دستت درد نکنه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

من خودم معلمم توی مدرسه روستایی بابت تمام جشن ها یک قرون هم پول نمی گیریم

پیش دبستانی دختر من ۱ میلیون ازمون گرفتن واسه جشن یلدا ۲ تا عکس گرفتن چاپ کردن براشون دونه ای ۲۰۰ با یه کم انار و آجیل و پفیلا همه شاکی بودن اما چه میشه کرد نمیدادیم نمیشد که

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

نه داغشون تازه میشه شایدم نخوان بچه های دیگه بدونن یا جشن نگیرید یا بگید بچه هایی که بابا ندارن اون ...

وای نه توروخدا این خیییییلی بدتره !! ینی چی بچه هایی که بابا ندارن نیان!؟؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
من خودم معلمم توی مدرسه روستایی بابت تمام جشن ها یک قرون هم پول نمی گیریم

روستایی متفاوته عزیزم

برا همین جشن یلدا بیا ببین چقدر از همه گرفتن برا یه ذره پفیلا

جشن خوبه خیلی هم خوبه

ولی مثلا بچه کار مثبتی کنه که کادو دریافت کنه

نه که هی بیخود و بی جهت کادو بدی بهش 

اصن برای جشن یلدا بچه ۵ساله ذوقی واسه باز کردنه کادوش نداشت از بس هر دقیقه کادو گرفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پیش دبستانی دختر من ۱ میلیون ازمون گرفتن واسه جشن یلدا ۲ تا عکس گرفتن چاپ کردن براشون دونه ای ۲۰۰ با ...

اگه شاکی هستید باید نماینده تون بیان کنه 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
پسرم کلاس چهارمه،تعریف می‌کرد که معلم امسال از همه شغل پدر ها رو پرسیده رسیده به اون دانش اموز که پد ...

وااا اون چه گاویه... دور از جون گاو که قطعا شعورش ازون خانوم بیشتره 

هر مدیری سیاست کاری خودش رو داره به هر حال ۱۰۰ تومن هم اگه آدم مشکل مالی نداشته باشه چیزی نیست بجاش ...

من مشکل مالی ندارم ولی لزومی نمیبینم وقتی همون جشن همون روز توخونه برپا میشه یسری اولیا هم بعنوان انجمن یه مبلغی رواعلام می کنن یسری واقعا ندارن بهتر این مراسمات تومدارس جمع بشه.دختر بزرگم دبیرستانی هست منطقه خوبی ولی هیچ مراسمی روبرگزارنمی کنن مدرسه جای درس چکار به مناسبت ها داره