2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 195 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه فکر بدی  

ب نظرم باید مادرشون دعوت کنین  ب عنوان ی بچه یتیم دار میگم

هم می‌فهمن مادری دارن مث کوه مث مرد  هم ی قدردانی میشه از مادران زحمت کش 

حتی اونایی ک بچه طلاق هستن مادراشون بیان درصورت نبود پدر

دقیقا من پسرم از اول پیش خودم بوده معلم پارسال بسیار فهمیده و آگاه هست ولی امسال به معلمشون گوشزد کر ...

پسرم کلاس چهارمه،تعریف می‌کرد که معلم امسال از همه شغل پدر ها رو پرسیده رسیده به اون دانش اموز که پدرش فوت کرده،هی ازش میپرسیده بابات چیکارست بچه طفره میرفته میگفته مامانم فلان جا کار میکنه آخر معلم انقد گیر داده بچه برگشته گفته بابا ندارم 

بعدم انقد بیشعوره همه ی بچه ها رو به اسم باباشون صدا می‌زنه مثلا میگه پسر علی بلند شو پسر احمد بیا پای تخته 

ببین اون بچه چی میکشه هرروز

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چه ربطی داره به پول 😐 شما اشتباه برداشت کردی

میخوان جشن بگیرن

نکنه فک کردی مدرسه خودش تقبل میکنه؟

یکسره فکر جشن گرفتن هستن 

کلا درس خوندنه بچه با این جشنهای بیخود رفته تو حاشیه

الان این قبرستون بردنه سرویس ایاب ذهاب میخواد خانوم

در جریان نیستیا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اون روز میلاد امام علی ع هست، برای اقاجان جشن بگیرید، لازم نیس نامی از روز پدر برده بشه، کیک جشن میلاد بخورین، و اصل موضوع اینه که پدر واقعی همه شیعیان اقا امیرالمومنین ع هستن، میشه همه بچه ها برای ایشون دلنوشته ای بنویسن

عزیزم کاش مدرسه به روز پدر و مادر کاری نداشته باشه 

روز مادر مدرسه دختر من زنگ زدن به پدرا فلان مبلغ پول بدید برای روز مادر کادو بخریم برا مادرا بعضی پدرا پول دادن بعضیام نه و فقط جشنو برا کسایی که پول دادن گرفتن همین کار باعث ناراحتی یه عده شده بود و توی روحیه بعضی بچه ها خورده بود خب چرا آخه اینکارا رو میکنید

میخوان جشن بگیرننکنه فک کردی مدرسه خودش تقبل میکنه؟یکسره فکر جشن گرفتن هستن کلا درس خوندنه بچه با ای ...

من خودم معلمم توی مدرسه روستایی بابت تمام جشن ها یک قرون هم پول نمی گیریم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
پسرم کلاس چهارمه،تعریف می‌کرد که معلم امسال از همه شغل پدر ها رو پرسیده رسیده به اون دانش اموز که پد ...

اینا دقیقا مثل بعضی از معلمای عقده ای دهه شصت هستن متأسفانه  ....به عبارت بهتر آزار دارن