2777
2789

خواب دیدم تو خونخوار پر از پرنده ها.همه نوع پرنده بود هر کدوم ی مدل.بعد روشون چزی انداختن فرار نکنن تا بعد بگیرمشون. باز دیدم جای در خونه روی در وایسادن.در باز میکردم میومدن.تا اینکه بابام اومد همشون رو گرفتیم انداختیم تو قفس.

تعبیرش چیه؟ 

یکبار دیگه قبلا خواب دیدم یک پرنده رو انداختم تو قفس

بچها گرفتن دعا گناه؟ کسی راجب اطلاعاتی دارع؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یه جا خوندم گفته بود   و انداختن آن در  ممکن است به عنوان نشانه‌ای از احساس گرفتاری در زندگی  شود. شاید شما در شرایطی قرار دارید که احساس می‌کنید گرفتار هستید و نمی‌توانید از این شرایط خارج شوید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها گرفتن دعا گناه؟ کسی راجب اطلاعاتی دارع؟!

دعا طلسم منظورته اره اولش ممکنه خوب باشه اما تاثیر خیلی بدی رو زندگیت میزاره...سنگینیش خیلی بالاس فرقیم نداره برا خدت باشه یا دیگران