2777
2789
عنوان

صبح خود را چگونه آغازکردید🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با درد و ورم آرنجم آغاز کردم 😐😐 

شوهرمم وسواس بیماری داره صبحی دید دستم ورم داره از ساعت ۷ تا الان ۴ بار پیامم داده که جای دیگت درد نداری 🤦🤦 

وای خدا به خیر کنه 

من بیخیال دستم هستم ولی این شوهر دیگه دستم از سرم برنمیداره تا نبره دکتر و چکاب بیخیالم نمیشه دیونه شدم 

من هنوز خوابم میاددو دلم صبحمو آغاز کنم یا دیشبو ادامه بدم

دقیقا در همین حالتم 

کلی هم کار اداری و بیرونی دارم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
به نام خدا با سردرددیشب طرف راست سرم درد میکر وحشتناکااااصب ک بیدار شدم خوب شده بود حالا طرف چپ درد ...

😂😂

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
با درد و ورم آرنجم آغاز کردم 😐😐 شوهرمم وسواس بیماری داره صبحی دید دستم ورم داره از ساعت ۷ تا الان ...

خوب دوست داره خوبه بیخیال بود 

چون واسش خیلی مهمی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
پیاده روی رفتم،دخترم مدرسه فرستادم،یکم جمع وجور کردم،کوسنای مبل لباس شویی داره نیشوره،ناهارم بار کرد ...

عالی چقدکارکردی اپل صبح خسته نباشی

باپاره کردن گلوم سربیدارکردن شوهرم برانماز.الانم که درجواردختریکسالم هستم داره شیرمیخوره😬😮‍💨

😂من گلوم واسه دخترم پاره کردم که بزوربیدارشد طفلک رفت مدرسه