2777
2789
عنوان

اسمای جلفی که شنیدین رو بگین🤗😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9789 بازدید | 308 پست
زامیاد و خاور😂عااالی بودن

اره 

زمانی بود ک عاشششق این سریالم 

عاشق همه شخصیتاشون 

میگفتم کاش من اونجا بودم😂😂😂 

ای قوم به حج رفته کجایید 👀😂 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

اره زمانی بود ک عاشششق این سریالم عاشق همه شخصیتاشون میگفتم کاش من اونجا بودم😂😂😂 ای قوم به حج رفت ...

دیگه غیرممکنه اون همه بازیگر خوب با هم توی یه سریال تلویزیونی کنار هم جمع شن

البته نه فقط دیوار به دیوار که حدودا معمولی بود

خیلی از سریالا

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه غیرممکنه اون همه بازیگر خوب با هم توی یه سریال تلویزیونی کنار هم جمع شنالبته نه فقط دیوار به دی ...

اره لیسانسه‌ها 

دردسرهای عظیم 

زیرخاکی

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

طفلک بچه چه فکری کردن اسم بچه رو گذاشتن

همین😶

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ام البنین خیلی سخته گفتنش اریو برزنم فقط میگن اریو‌دیکه

اره سنگینه برا دختربچه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

جلف که نه، ولی با این اسما نتونستم ارتباط بگیرمفاطمه پرنسا، اِلارز، سوشیانت، سوشیانس

دقیق سه تا از این اسما اسم بچه های یه بنده خدا هست که میشناسم همه میگن این چه اسم هایی هست گذاشتی

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن

یه مشتری کلاه  بردار داشتیم،آقا بود،ولی اسمش نوشین،

یه هیکل گنده و غول واری هم داشت

خلاصه کارمون به دادگاه کشید،قاضی گفت نوشین فلانی،گفت بله،گفت تویی؟بااین هیکلت هم اسمت مردونه نیست،هم رفتار واعمالت،مرد نیسی حداقل مثل زن ها باش ،خجالتم خوبه وفلان وبیسار،