2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 195 پست
😔یکی از عزیزان نزدیک من هم پدر نداره. ۷سالشه. مهد وپیش دبستانی هم که میرفت..مامانش روزهای پدر بچه ...

منم از بدو ورودم به مدرسه پدرم فوت کرد

همیشه این جشنارو نمیرفتم ولی هنوزم برام غم انگیزه با اینکه خیلی گذشته

من به عنوان یکی از این بچه ها میگم استارتر درسته که کار قشنگی از نظر شما بزرگا هست ولی برای اون بچه اصلا خاطره شیرینی نیست

بچه ها نمیخوان احساس کمبودی نسبت به دیگران داشته باشن

من خودم هرگز نمیزاشتم همکلاسیام بفهمن پدرم فوت کرده

باتوچه به اینکه ۴ نفر پدر ندارن هیچ پدری رو اصلا دعوت نکنین چون هرجور که برگزار کنین ضایعه و ناراحتی براشون پیش میاد مخصوصا که برین سر خاکشون

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روستایی متفاوته عزیزمبرا همین جشن یلدا بیا ببین چقدر از همه گرفتن برا یه ذره پفیلاجشن خوبه خیلی هم خ ...

جشنی که مدرسه ما گرفت نظیرش توی مناطق تاپ شهری هم نبود !

اگه انتقادی دارید محترمانه بیان کنید بگید این کادوها اثرش رو از دست داده توی بازه ی زمانی طولانی کادو بدید 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
😔یکی از عزیزان نزدیک من هم پدر نداره. ۷سالشه. مهد وپیش دبستانی هم که میرفت..مامانش روزهای پدر بچه ...

منم از بدو ورودم به مدرسه پدرم فوت کرد

همیشه این جشنارو نمیرفتم ولی هنوزم برام غم انگیزه با اینکه خیلی گذشته

من به عنوان یکی از این بچه ها میگم استارتر درسته که کار قشنگی از نظر شما بزرگا هست ولی برای اون بچه اصلا خاطره شیرینی نیست

بچه ها نمیخوان احساس کمبودی نسبت به دیگران داشته باشن

من خودم هرگز نمیزاشتم همکلاسیام بفهمن پدرم فوت کرده

شما اولیا هیچ واکنشی نشون ندادید؟؟؟؟؟

معلم بیشعور تر از این حرفاست 

سر تدریس نکردن و غیبت همیشگیش یکی از اولیا بهش گفته بچه ها ضعیف شدن و … 

برگشته گفته معلمی شغل دوم منه من از خدامه نیام مدرسه یا گفته مدرسه یه ماه هم تعطیل بشه من نمیام تو شاد تدریس کنم 

یکی از دانش آموزها تکلمش مشکل داشت مثلا میخواست بگه سلام میگفت سوام  

معلم‌مسخرش میکرد دیگه مادره برداشت بچه رو برد مدرسه ی دیگه 

همه ی اولیا فقط منتظریم سال تموم شه مدیر هم هیچ کاری نمیکنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چه فکر بدی ب نظرم باید مادرشون دعوت کنین ب عنوان ی بچه یتیم دار میگمهم می‌فهمن مادری دارن مث کوه م ...

اونجوری هم شاید بعضیا مادر ندارن که بیاد عذرمیخام اینو میگم حتی ممکنه پدر یه بچه ای عوضی باشه و بیاد مدرسه و ببینه مادر همکلاسی بچش همسرنداره و شروع کنه ب مزاحمت برای اون خانم بیچاره!دیدم که میگم!ب نظرم کلا بقیه ندونن که بچه ای پدر یا مادر نداره خیلی بهتره!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من مشکل مالی ندارم ولی لزومی نمیبینم وقتی همون جشن همون روز توخونه برپا میشه یسری اولیا هم بعنوان ان ...

جشن با دوستان با خانواده فرق داره 

درضمن مدرسه فقط محل درس نیست بحث پرورش هم داره 

در هر حال شما صاحب اختیار بچه تون هستید 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
اگه شاکی هستید باید نماینده تون بیان کنه

نماینده کجا بود خواهر من به چند نفر گفتم ندیم پولو اصلا چه نیازیه به این جشن تو خونه خودمون جشن می گیریم گفتن نه خاطره میشه براشون اشکال نداره و اینا دیدم اکثرا میخوان پولو بدن گفتم فقط دختر من کم میاره اونوقت

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

منم از بدو ورودم به مدرسه پدرم فوت کردهمیشه این جشنارو نمیرفتم ولی هنوزم برام غم انگیزه با اینکه خیل ...

ودردناک تر اینکه این بچه به دوستاش دروغ گفته که پدر داره ولی پدرش زیاد میره ماموریت ودیر به دیرمیاد خونه..نخواسته خجالت بکشه. درحالی که میدونه پدرش فوت کرده..

پارسا پسرمامان😍
معلم بیشعور تر از این حرفاست سر تدریس نکردن و غیبت همیشگیش یکی از اولیا بهش گفته بچه ها ضعیف شدن و … ...

اینجور مواقع مستقیم آموزش پرورش اونم پیش رئیس اونجا .من خودم سالها انجمن مدرسه دخترام بودم معلم لج می کنه مدیر پیگیر نیست تنها کسی که جواب همون جاس.من حتی غیرمستقیم مدیر مدرسه رو کشوندم اداره ازش تعهد گرفتن