2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 143 پست
نماز خون واقعی و غیر واقعی نداریم طرف نماز خون هست خیلی هم زیبا حتی به دخترای مردم تجاوز مکنه، یا خا ...

خوب مگه چند تا فیلم از چادرها اومده بیرون ،چند تا فیلم از بد حجاب ها ،نمونش اون فورسام چند هفته پیش که با افتخار اعلام کرده شوهرم فیلمبرداری کرده حالا هم راحت پیج زده داره کاسبی می کنه اگه زن وشوهر دین داشتن چنین کاری می کردن 

ولی خیلیاشون تصمیم میگیرن دینی نداشته باشن فقط خدارو قبول دارن و یه سری قوانین زندگی رو

مشکلش چیه؟ بالاتر از خدا و انسانیت دینی هست مگه؟!

من ادم سراغ دارم سالهاست حتی کفاره روزه هم میگیره و نماز جمعه ش قضا نمیشه ولی الان معلوم شده سالهاست با زن شوهر داره! وس بین مذهبی و غیر مذهبی همه جور ادم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایمان تعهد میاره مذهب نمیاره ایمان قلبیه مذهب پذیرفتنیه مومن تعهد داره بدجور اونایی که میگی مسلمون ن ...

افراد مومن مرتکب خطا و گناه نمیشن؟؟

باز هم رو حرف خودم هستم و نظرم اینکه ایمان تعهد نمیاره

نهایت اون کسی که مومن هست در چارچوب اسلام دست به خیانت میزنه همین،،افراد متعهد پایبندی اخلاقی سفت و سختی دارند که هیچ ربطی به دین و مذهب نداره

خوب مگه چند تا فیلم از چادرها اومده بیرون ،چند تا فیلم از بد حجاب ها ،نمونش اون فورسام چند هفته پیش ...

عزیز جان برای اینکه دارین خیانت و فساد رو به نداشتن اعتقاد نسبت میدین، من میگم ربطی به معتقد بودن نداره هر کسی میتونه خیانت کنه، ربطی به معتقد بودن نداره ربطش به تعهد نسبت به همسرت هست. وقتی میخوای یک چیزی رو اثبات کنی اوردن یک مثال نقض براش کفایت می کنه وسلام

همه آدمهای نماز خون متعهد نیستند ولی من که خودم توی محیط نسبتا مذهبی بزرگ شدم واقعا تعهدو بشتر از دیگران توشون میبینم و دوست دارم بچه هام توی همچین محیطی بزرگ بشن تا دیدن کافه های پر از دختر و پسر که سیگار میکشن و میخندن و ی سری کارا رو توی جاهای عمومی انجام میدن 

نمی‌دونم ذات اثر داره یا نه اما دین حداقل باعث میشه نیازهایی که هست و نمیشه نادیده گرفته بشن توی ی چهارچوب درست بهشون رسید بازم تاکید میکنم هستن کسانی هم که فقط دین براشون ی کاوره

مشکلش چیه؟ بالاتر از خدا و انسانیت دینی هست مگه؟!من ادم سراغ دارم سالهاست حتی کفاره روزه هم میگیره و ...

من مشکلی نمیبینم .اسی خیانت نکردنو ب ایمان و مذهب ربط داده ک الان من از مذهبیا بیشتر ضربه دبدم و خیانت چ برسه ب بقیه..

تازه اون غیر مذهبی حداقل تکلیفش مشخصه گناهی هم انجام بده خودشو پشت ظاهر مذهبیش پنهان نمیکنه

اما اون مذهبی هم خدارو هم بنده های خدارو مسخره میکنه و ریاکاره

از طرز حرف زدنت مشخص شد..بیخیال خانوم

من نمی فهمم چی می گی اصرار داری سعید طوسی رو بگی دین داره من برات مثال زدم تو از کجا می دونی دین داره مذهبی نماس به خاطر شرایط کشور کسی نمی تونه خودش باشه چطور حرف زدم گوه هم به طوسی گفتم امثال شما دوست دارید هر اتفاق بدی تو کشور نیدشه ببندید به دین ،

افراد مومن مرتکب خطا و گناه نمیشن؟؟باز هم رو حرف خودم هستم و نظرم اینکه ایمان تعهد نمیارهنهایت اون ک ...

واای شما اصلا ایمان را با مذهب قاطی کردی 

عزیزم ایمان یعنی باور ربطی به دین نداره اون اسراییلی هم ایمانش قوی هست که پای این همه ظلم وایساده و کوتاه نمیاد تو اسلامم ایمان داریم 

تو یهودم هست و الا ماشالله 

تفکیک کن بین این دو رو

شما مذهبی ها فقط توهم توطئه دارین خانم عزیز کسی نهدبا چادری مشکل داره نه با مذهبی ها، نمیخوای قبول ک ...

عزیزم اون به اصطلاح آدم مسلمون بوده فقط و فقط 

مومن واقعی به قول امام حسن مجتبی اون چیزی رو که برای خودش بپسنده برای دیگران میپسنده و اون چیزی رو که برای خودش نپسنده برای دیگران هم نمیپسنده 

اون اگر مومن بود اون بچه های معصوم رو مثل بچه خودش میدید و هرگز به این کار حتی فکر هم نمی‌کرد 

شما مذهبی ها فقط توهم توطئه دارین خانم عزیز کسی نهدبا چادری مشکل داره نه با مذهبی ها، نمیخوای قبول ک ...

من متاسفانه نماز هم نمیخونم چادری هم نیستم ولی خدا روقبول دارم و میدونم حرفاش حقیقته اون منم که کم میذارم.

من چادر نمیپوشم ولی دلیل نمیشه بگم‌چادریا بدن.شما دچون خودت چادری نیستی احتمالا دوس داری بگی اونا بدن که من نمیپوشم.

عزیزم‌نپوش ولی حداقل میتونی بخاطرِ چادری های واقعی اینجوری حرف نزنی.

مثلا میخوای بگی هرکی چادر میپوشه خرابه؟خب این کارت خیلی زشته.

جز این نتونستم طورِ دیگه منظورتو بفهمم.چون هر چی گفتم باز حرفِ خودتو زدی که اره چادریه و خرابه

خدای مهربونم سیپورت
افراد مومن مرتکب خطا و گناه نمیشن؟؟باز هم رو حرف خودم هستم و نظرم اینکه ایمان تعهد نمیارهنهایت اون ک ...

اگر ایمان تعهد نمی اورد چرا اسراییل همینجور پای تعهدش ایستاده تا مرز جنون تو کشتن داره پیش میره 

چون ایمان به دینش داره هرچند اشتباه ولی ایمان هست که اونا رو ثابت قدم کرده 

گرفتی؟؟؟

ما فقط چون تو ایران زندگی میکنیم و از بچگی تو گوشمون گفتن خدا و پیغمبر چی گفته و باید چیکار کنید هر ...

مواققم با حرفاتون، بنظرم مسلمان واقعیه اونیه که خودش انتخاب کرده، دیدیم هممون تو کشورهای غربی بعضی از دخترا حجاب کامل دارن ، چون زورکی نیست حجابش دوست داشتنیه ، ولی اینجا محجبه ها واقعا دین دار واقعی نیستن ، و همینا مردم رو دین زده کردن، من شخصا به غیر از یک مورد که دوست صمیمیم هست و عاااالیه توشون خوب ندیدم ، انگاری واقعا همون جبر و از بچگی ترسوندن و... محجبه نگهشون داشته و تعهدی به هیچی ندارن...