2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 143 پست
از کجا نی دونی دین داشته ی لحظه هم فکر نمی کتی شاید برای تخریب دین اون اقا رو بولد کردن رین گفته حق ...

تو همین الان دور و بر خودت حتی خودتو نمیتونی بگی آدم با ایمانی هستی !

بعد میگی برای خراب کردن دین بوده!

ایمان تعهد میاره مذهب نمیاره ایمان قلبیه مذهب پذیرفتنیه مومن تعهد داره بدجور اونایی که میگی مسلمون ن ...

موافقممم👏👏👏👏

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا می دونی ما که نیستیم ببنیم فقط نی دونیم بالاترین نرخ افسردگی و خودکشی مال ژاپن به خاطر کار زی ...

فرهنگ هیچ کشوری رو از روفیلم مقایسه نمیکنن

در ضمن ما داریم در مورد خیانت بحث میکنیم نه افسردگی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

و منی که یه صاحبخونه فوق مذهبی داشتم و چیا که ازشون ندیدم... سر ۸ ماه داشتم دنبال خونه میگشتم که از اونجا فرار کنم... هووووف دوباره یادم افتاد رفتاراشون🤦‍♀️🤦‍♀️ من چون روانشناسی خوندم دخترش میومد باهام صحبت میکرد و چیاااا که نشنیدم ازش🤮🤮🤮🤮 و وقتی میدیدم همزمان با سه نفر درارتباطه ببینه کدومشون به ازدواج ختم میشه تو شوک بودم که چطور قاطیشون نمیکنه🤕 یا دختر بزرگش با اینکه شوهر و بچه داشت، به من میگفت راه پله هارو این هفته تمیز نکردین ... بعد شوهرم میرفت تمیز کنه بهش میگفتن ای وااای شما چرااا اجازه بدین ما تمیز کنیم🤢🤢 توروخداااا توی هرلباسی که هستید چه مذهبی ، چه غیر مذهبی نماینده خوبی براش باشید، من که کلا دیدگاهم تغییر کرد... یه مورد حرفاش این بود که با یه اقایی ۵۰ ساله متاهل دوست بود و به من میگفت توروخدا دعا کن تولد امام حسین عقد کنبم🤐🤐🤐 اون آقا هم دوتا بچه داشت و خانومش پرستار بود که شغلشم نگم بهتره🫡

یه نفر نه ...انقد همین اخوندا صیغه و عقد کردن خانومای مطلقه رو میاد ب من و شما بگن؟

حرفت درسته و باید به این نتیجه برسیم که خیانت به مذهب و رعایت اصول دینی ربطی نداره...اگه کسی که قرار باشه اصولات اسلامی رو رعایت کنه خب 4 همسری هم توش هست😂😂

واقعا چرا خیانت رو ربط میدن به این چیزا

نمیدونم از کجا میارین این حرفوولی من هیچجا ندیدم یه نماز خونِ واقعی خیانت کنه.لابد اونا که پیشِ شما ...

نماز خون واقعی و غیر واقعی نداریم طرف نماز خون هست خیلی هم زیبا حتی به دخترای مردم تجاوز مکنه، یا خانم چادری تو بغل هر مردی میره. هزاران فیلم اومده بیرون ازشدن. چون شما ندیدی دلیلی برای وجود نداشتنش هم نیست.

این اتفاق ناشی از بی‌تاثیر بودن عقیده نیست!این موضوع نشون می‌ده گروه زیادی از آدم‌ها متوجه نیستند چه ...

👍

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
این اتفاق ناشی از بی‌تاثیر بودن عقیده نیست!این موضوع نشون می‌ده گروه زیادی از آدم‌ها متوجه نیستند چه ...

خب چون دینِ مشخصی ندارن که بخوان ازش پیروی کنن و حتی بعد از خیانت احساس گناه و عذاب وجدان ندارن و باز ادامه میدن.

حالا میگیم یه سری معتقد خیانت کردن،ولی لااقل عذاب وجدانشو دارن،احساس گناهشو دارن و میدونن اشتباه بوده کارشون و توبه میکنن.

پس دین و مذهب هم تاثیرشو گذاشته روی آدما.

خدای مهربونم سیپورت
خب چون دینِ مشخصی ندارن که بخوان ازش پیروی کنن و حتی بعد از خیانت احساس گناه و عذاب وجدان ندارن و با ...

ولی با احترام

بعضی وقتا نتیجه عکس میده

نمیشه دیگه زیاد بازش کرد

نماز خون واقعی و غیر واقعی نداریم طرف نماز خون هست خیلی هم زیبا حتی به دخترای مردم تجاوز مکنه، یا خا ...

اون مشخصه که خواسته به چادر اهانت کنه

چون کسی که چادر میپوشه ینی حجاب براش مهمه،وقتی با چادر رفته تو بغل بقیه ینی اون چادرو مضحکه قرار داده.

من که با کسی دشمنی ندارم بخوام وجهه ی کسیو خراب کنم ولی گویا شما با چادری ها داری.

خودت یکم فکر کن،اون اگر چادرپوشِ واقعی بود میرفت بغلِ مردا؟

یه چادرپوشِ الکیه یا به زور تنش کردن،یا خواستن توی اون فیلم ابروی چادری هارو ببرن.

من خودم چادری نیستم ولی برا چادریا احترام قائلم.

ریاکاری و دو رویی زیاد شده نمیدونی که مسلمونِ واقعیه کی مسلمون دوزاری

خدای مهربونم سیپورت