2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 143 پست
خوب مگه چند تا فیلم از چادرها اومده بیرون ،چند تا فیلم از بد حجاب ها ،نمونش اون فورسام چند هفته پیش ...

دقیقا منم حرفم اینه.

اونوقت کسی که چادریه واقعی هست و براش مهمه کسی نبینتش،میره خیانت میکنه؟

خب مشخصه زوری تنش کرده.

انقد واضحه که نیاز به توضیح نداره،ولی یه عده انگار میخوان وجهه ی چادری های واقعی رو خراب کنن.

بخدا من چادر نمیپوشم بخوام بگم دارم از تودم دفاع میکنم ولی چون میدونم حجابِ کامل تریه پس بهتره و این منم که کم کاری میکنم.

ادم خوبه یه اشتباهی هم میکنه اشتباهشو قبول کنه نه اینکه بگی نه من خوبم همه بدن

خدای مهربونم سیپورت
اگر ایمان تعهد نمی اورد چرا اسراییل همینجور پای تعهدش ایستاده تا مرز جنون تو کشتن داره پیش میره چون ...

چرا قیمه ها رو می‌ریزی تو ماستا،،الان بحث سیاسی میشه همه به فنا میریم،،اسرائیل تعهد نداره بلکه طمع داره 🤦🤦

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میگم هر چی که هستید چه مذهبی، چه غیر مذهبی فقط توروخداااااا انسان باشید ، انسان بودن مهمه

و اگر به اعتقادی رسیدید که با تمام وجودتون فکر میکنید درسته و بیانش میکنید ، نماینده خوبی باشید که دیگران حرف شمارو بپذیرند و فرهنگسازی بشه برای آینده گان

من مذهبی نیستم ولی دین رو قبول ددرم

قبول دارم واقعا 

معتقدم خدا جای حق نشسته

همیشه شکرگذار خدا بودم و حتی وقتی عزیز ترین فرد زندگیمو توی سردخونه بغل کردم گفتم خدایاشکرت 

میدونی چرا؟چون با خودم گفتم حتما حکمتی داشته که بردش 

اگر کسی معتقد بود و ایمان داشت هیچ وقت خیانتی صورت نمیگرفت

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

اگر ایمان تعهد نمی اورد چرا اسراییل همینجور پای تعهدش ایستاده تا مرز جنون تو کشتن داره پیش میره چون ...

البته اصلاح میکنم که عقیده صهیونیسم هیچ ربطی به دین ی‌ هود‌ ندارن و همش بر پایه سیاسته.

دین موسی نبی اصلا این نبوده و نیست.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا قیمه ها رو می‌ریزی تو ماستا،،الان بحث سیاسی میشه همه به فنا میریم،،اسرائیل تعهد نداره بلکه طمع د ...

اووووف طمع چیه 

میگم ایمان داره به اهدافش هرچند نادرست 

اون ایمانه که ادمو میرسونه سرمقصد 

بلد که نیستی پا قیمه رو به ماست بازمیکنی خخ

الان مصری هر کی با ایمان هست خیانت نمیکنه؟؟

من بازم قبول نمیکنم،ایمان باعث نمیشه ما از همه خطاها مصون بمونیم،،میتونه تا حدی نگه دارنده باشه اما بطور ۱۰۰ درصدی نه

الان مصری هر کی با ایمان هست خیانت نمیکنه؟؟من بازم قبول نمیکنم،ایمان باعث نمیشه ما از همه خطاها مصون ...

درسته 

اون میشه معصوم 

بلاخره رسیدیم به یک نقطه مشترک 

منم ذات سالم رو قبول دارم تو عدم خیانت

من مذهبی نیستم ولی دین رو قبول ددرم قبول دارم واقعا معتقدم خدا جای حق نشستههمیشه شکرگذار خدا بودم و ...

عزیزم ، احسنت ، روح عزیزت شاد، رسیدن به این مرحله دل خیللللی بزرگی میخواد ، آرامش و صبوری سهم قلبت باشه❤️🌹

شما مذهبی ها فقط توهم توطئه دارین خانم عزیز کسی نهدبا چادری مشکل داره نه با مذهبی ها، نمیخوای قبول ک ...

اون قطعا یه شیطان صفت بوده در غالب انسان نه مذهبی  ،شک‌ نکنید.  معلومه که شیطان تو قدم اول ازراه دین واعتقاد نفوذ میکنه تا اعتقادات بقیه رو سست کنه اینو‌هرعقل  سالمی تشخیص میده نیاز به توضیح نیست

درسته اون میشه معصوم بلاخره رسیدیم به یک نقطه مشترک منم ذات سالم رو قبول دارم تو عدم خیانت

اتفاقا منم ذات سالم رو قبول دارم

کامنت اول گفتم ذات بد نیکو .....

من مذهبی نیستم ولی دین رو قبول ددرم قبول دارم واقعا معتقدم خدا جای حق نشستههمیشه شکرگذار خدا بودم و ...

من یکساله عاشق همین خدایی که گفنی شدم و پیداش کردم ، و تو سختی ها هم شکرش میکنم، با خدا باش پادشاهی کن ، بی خدا باش هرچه خواهی کن

خدا بحثش از همه چی جداست❤️ خداجونم🥰

بله درست فرمودید هرچی ایمان ضعیفتر باشه خیانت و گناه طرف بیشتره ولی هرچی قویتر باشه طرف سعی میکنه خیانت نکنه و گناه نکنه من نمیگم من پاکم ولی سختیم تا پوست استخونم کشیدم و با هزار ادم عجیب و غریب صحبت کردمو شناختم وقتی تو خیابون میرم سرمو یا بالا میگیرم یا شدت میندازم پایین چون ایمان دارم وقتی پای خیانتی چیزی وسط میاد خودمو میکشم کنار و نهی از منکر میکنم میگم فلانی این کارت خوب نیستا این کار از چند جهت خلافه و دزدی و همینطور خیانت در امانته نباید اینکارو کنی ولی براش هزارتا دلیل میاره و کارشو درست میبینه ... بله ایمان نداشتن انسان رو به سمت انبوهی از خیانت ها و دروغ ها میبره 

عزیزم ، احسنت ، روح عزیزت شاد، رسیدن به این مرحله دل خیللللی بزرگی میخواد ، آرامش و صبوری سهم قلبت ب ...

ممنونم عزیزم 

من این همه رو از پدربزرگ مادری و مادرم یاد گرفتم و واقعا خداروشکر میکنم همچین آدمایی جزوی از خانواده ی من هستن

پدربزرگم دامپزشکه هر موقع فصل زایمان دام ها میشد به دور از چشم اداره دامپزشکی خودش می‌رفت سمت عشایر و کوهستانهای اطراف اگر عشایری توان پرداخت هزینه رو نداشت عمل می‌کرد نمونه گیری می‌کرد آمپول میزد و ... و بهشون میگفت من چیزی جز یه لیوان آب برای رفع خستگیم نمیخوام یه شهر به خوبی میشناسنش و محاله بره توی خیابون چند نفر دست نندازن گردنش و بوسش کنن

مادرمم دختر همون پدره من شاهدم سخت ترین شرایطا رو داشته توی زندگی ولی خم به ابرو نیاورده تا الان چهار تا دفتر صد برگ داره که پر از شکرگذاری و درد و دل با خداست که یک نفر به جز من و پدرم متوجه نشده

منو از ۱۴ سالگی که تنها میفرستاد بیرون میگفت من هیچ وقت نگرانت نیستم چون از همین در ک میری بیرون دستتو گذاشتم تو دست خدا خیالم راحته

منم دیگه از پدربزرگ و مامانم یاد گرفتم عاشق مولانا و خدا‌‌‌‌‌

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸