2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها مگه ازدواج کردن دستاورده؟

میشه دست ازین حرفا بردارید؟!

معلومه که دستاورد نیست

اما روتینِ معمولِ زندگیِ آدمیزاد هست و خیلی‌ها تو کره‌ی زمین دوست دارن ازدواج کنن و اصلا هم چیز عجیبی نیست

حالا یه عده میلش رو ندارن

یا دارن و سرکوبش میکنن 

اون بحثش سواست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

میشه دست ازین حرفا بردارید؟!معلومه که دستاورد نیستاما روتینِ معمولِ زندگیِ آدمیزاد هست و خیلی‌ها تو ...

افرین بخدا

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

لطفا این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه 

( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) 

چقدر بعضی از زنها بی عقلن 

با این حرفاشون خودشونو تحقیر میکنن 

جنس مخالف رو بالا میبرن بی عقلا 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
میشه دست ازین حرفا بردارید؟!معلومه که دستاورد نیستاما روتینِ معمولِ زندگیِ آدمیزاد هست و خیلی‌ها تو ...

چرا از این حرفا نزنیم؟ چرا یه دختر با سن کم باید فکر کنه اگر ازدواج نکرده تا الان چیزیو از دست داده؟ بله میلش رو دارن و الان نشده اما دلیل نداره ناراحت و نگران باشن که چیزیو از دست دادن و این باید جا بیوفتع برای جوونامون که قرار نیست اگر تا سن خاصی ازدواج نکردن دیگع شانس ازدواج کردن رو تو اینده ندارن!!

میل به ازدواج طبیعی و قابل درکه اما این همه اگزجره کردن این موضوع نه!!