2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 143 پست
خب چون دینِ مشخصی ندارن که بخوان ازش پیروی کنن و حتی بعد از خیانت احساس گناه و عذاب وجدان ندارن و با ...

ما فقط چون تو ایران زندگی میکنیم و از بچگی تو گوشمون گفتن خدا و پیغمبر چی گفته و باید چیکار کنید هر کی خلافشو انجام بده و ببینیم اونو طرد میکنیم!

اصلا حواسمون نییت همون خارجی احساسات داره فطرتش ب خدا برمیگرده خوبی و بدیشو داره خیانت ببینه درد میکشه !

پس اگ درست تربیت شده باشه و خودش انتخاب کرده باشه سالم زندگی کنه براش مهم نیست مذهب و دین چی میگه کار درستو انجام میده برای بهشت و جهنم نیست جامعشون این چیزا توش عادیه اما تصمیم میگیره سالم باشه...

همچین ادمایی کم نیستن تو خارج ک اتصالشون ب خدا از من و تو مسلمون قوی تره

اون مشخصه که خواسته به چادر اهانت کنهچون کسی که چادر میپوشه ینی حجاب براش مهمه،وقتی با چادر رفته تو ...

دقیقا یه عده ای میان مذهبی نماهارو مثال میزنن مثلا من دیدم خانم بخاطر کارش چادریه درحالی که دم درمیاد باتاپه آیا این مذهبیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نتیجه حرفات اینه کسی که از خدا بترسه خیانت نمیکنه 

نظرم اینه انسان بدون ترس از چیزی خیانت نکنه 

البته که ترس از خدا خوبه ولی نباید دلیل خیانت نکردن باشه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
همه جا کم و بیش هست خیانتاما درصدش تو ایران بیشترهبرید تحقیق کنیدمتوجه میشیدتو کشورهای پیشرفته نگاه ...

بله از روی فیلمم بوده،ینی فیلم نمیتونه منبعِ معتبری باشه؟اتفاقا فیلم واقعی تره تا یه نوشته و مقاله ای که فقط نوشته اس.بیا تا برات هزارتا چیز بنویسم ولی مگه معلومه راست میگم یا دروغ؟اما فیلمو خودت با‌چشمای خودت میبینی و میفهمی راستو دروغشو

خدای مهربونم سیپورت
تو همین الان دور و بر خودت حتی خودتو نمیتونی بگی آدم با ایمانی هستی !بعد میگی برای خراب کردن دین بود ...

یعنی جی من با ایمان نیستم معمولی هستم نمازم تنبل هستم ی روز می خونم ی روز نمی خونم ولی اینکه هر گو هی رو به دین نمی چسبونم 

خب چون دینِ مشخصی ندارن که بخوان ازش پیروی کنن و حتی بعد از خیانت احساس گناه و عذاب وجدان ندارن و با ...

اشاره به کلمه فطرت کردم.

نوع انسان فهم عمومی نسبت به قبح بدی‌ها و فضیلت خوبی‌ها داره که اگر نداشت و نمی‌توانست هیچ چیز رو تمییز بده بین عقاید و ادیان مختلف هم نمی‌توانست تشخیص درست و غلط رو بده.

منتهی وقتی اون شرم اولیه از اعمال قبیح با یک اعتقاد راسخ و بینش نسبت به دامنه تاثیرش و شدت قبحش از نگاه الهی پیوند می‌خوره استحکام و بازدارندگی مضاعفی بهش می‌بحشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

قابل توجه برخی افراد که میگن بخاطر ذات و اخلاقیات طرف هست 

باید عرض کنم که 

هر کس ایمان کاملی داشته باشه اخلاق هم داره 

حلال حرام هم حالیش میشه و هم اینکه می‌فهمه زن و بچه چیه 

حالا تو این موضوع بعضی از افراد هستند که مذهبی نما مثلاً شیخن ولی فقط اسمشون شیخ ه و هیچ اعتقادی ندارن و همه چیو به شوخی گرفتن

که خوب هر کاریم از دستشون برمیاد 

ولی کسی قلباً ا ایمان باشه هیچ خطایی نمی‌کنه 

و حداقل تلاشش اینه که خطایی ازش سر نزنه

نه...این بحث کلا گستردس

ولی خلاصه بخوام بگم ایمان تقسیم میشه به دو نوع

مذهبی نما و مذهبی واقعی

اولی به اسم خدا میره صیغه میکنه میگه حلاله که به نظرم هیچ فرقی با خیانت نداره حتی با اجازه خانم که ۹۹ درصد قلبا راضی نیستن

دومی با ایمان واقعی ای که داره انسانیت بهش اضافه میشه

یعنی اون ایمان واقعی انسانیتو تو وجودش زنده میکنه

حالا از اونطرفم ادمایی داریم که مذهب و دین خاصی ندارن و صرفا تو شناسنامشون نوشته شده

که اینا با انسانیت خالی سنجیده میشن

اونایی که دارن خیانت نمیکنن

اونایی که ندارن خیانت میکنن

به نظر من خلاصه کل بحث همینه

اون مشخصه که خواسته به چادر اهانت کنهچون کسی که چادر میپوشه ینی حجاب براش مهمه،وقتی با چادر رفته تو ...

شما مذهبی ها فقط توهم توطئه دارین خانم عزیز کسی نهدبا چادری مشکل داره نه با مذهبی ها، نمیخوای قبول کنی نکن ولی فساد تو مذهبیون هم هست و راهشو بلدن، نظرت در مورد معلم قران تو منطقه خراسان به دختربچه های دبستانی چیه که گفته من با فقط ذکر بله گفتن دخترا صیغه شون میکردم، مذهبی ها راه در رو زیاد بلدند، شما هم رو افکار بمون که هیچ چادری یا مذهبی همچین کاری نمیکنه ولی طبق اصل روانشناسی اتفاقا اینجور افراد بیشتر فساد میکنن تو هر دین و مذهبی هم که میخواد باشه کافیه شرح اتفاقاتی که واسه قربانی ها رخ داده رو بخونی هر چند امثال شما همیشه قربانی رو مقصر جلوه میدین.

بله از روی فیلمم بوده،ینی فیلم نمیتونه منبعِ معتبری باشه؟اتفاقا فیلم واقعی تره تا یه نوشته و مقاله ا ...

فیلم ساخته یک کارگردان هست

ینی یک نفر

یک مغز

فیلم ینی ساخته شده نه براساس واقعیت فرهنگ یک کشور

متوجه هستید که انشالله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉