اینا ظاهر نمان .به قول معروف همون عرزشیوگرنه کسی که معتقد باشه همچنین کاری نمیکنه
چقدر عرزشی؟ یعنی همشون عرزشی هستند؟ متاسفانه دیگه سالمی بینشون وجود نداره. سالم هاشون با پوشش شرعی،دومی و سومی رو صیغه میکنن.اینم خیانت به زن اول هست به هرحال عزیز
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی عزیزم 99 درصد و یا حتی 100 درصد خیانت هایی که اتفاق میوفته ربطی به دین و مذهب و... نداره! به دلیل ذات بد خیانتکار و کمبود اخلاقیات و عدم تعهدش هست
اگ خیانت ب دین ربط داشت ک اون معلم قران ب شاگرداش تجاوز نمیکرد....
از کجا نی دونی دین داشته ی لحظه هم فکر نمی کتی شاید برای تخریب دین اون اقا رو بولد کردن رین گفته حق الناس وفساد نکنید پس اگر کسی این کارها رو می کنه قطعا دین نداره تا حالا تو زندگی پشت سرتون دروغ نگفتن ،امثال اون اقا هم تهمت زن دین هستن اجیر شدن 😊
نامزد سابقم ک وسط خواستگاری نماز میخوند و هر هفته میرفت حرم زیارت عاشورا و قران و تو کارای خیر شرکت میکرد و از بچگی اربعین کربلا میرفت چندین بار خیانت کرد بم...
نه اصلاکشورهای خارجی ک هیچ اعتقادی ندارنمیزان تعهدشون از ما بالاترهمثال ژاپنازدواج مجدد توش نیست
این اتفاق ناشی از بیتاثیر بودن عقیده نیست!
این موضوع نشون میده گروه زیادی از آدمها متوجه نیستند چه عقیدهای دارند و لوازم منطقیشو نمیفهمند و بر اساس گرایشهای فطری هم یک سری چارچوبها رو رعایت میکنند!
اگر نه عقل سلیم تشخیص میده کسی که باور عمیق داره فلان عمل غیراخلاقی گناهی نابخشودنیه که مجازاتش مرگ با اعمال شاقه در دنیا و عذاب اخرویه نسبت به کسی که چنین قیدی نداره قید و بند و بازدارندگی بیشتری برای نرفتن سمت اون کار داره!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.