2777
2789

از این ب بعد بفکر باش

خیلی طبیعیه حتی بیشتر از این هم باید میداشت

من از وقتی بچه بودم تو راه مدرسه حتی طلا میخریدم

قشنگ یادمه ی پلاک میخریدم ۱۶ هزارتومن

تا ب این سال ازدواجم ک کردم با اینکه شاغل نبودم و شوهر کنس بود ی قرون ی قرون جمع کردم طلا گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بار چندم ازمون وکالت قبول شدی؟دانشگاه دولتی بودی یت ازاد؟خیلی سخته؟

بار اول قبول شدم. ولی ۴ سال شرکت نکرده بودم. 

دانشگاه پیام نور بودم. سخت که بود و کلی زحمت کشیدم براش. ولی آلات خیلی راحت دارن جذب می کنن. اون موقع اینطور نبود 

دقیقا همینه. شانسش هم خوبه خودشم درست داره کار می کنه... الان من خودم اینقدر درس خوندم زحمت کشیدم وک ...

فامیلای همسرم همشون سر یه کار خیلی خوبن ب لطف پدرشوهرم

دخترا ک حقوقشون میدونم پایه ش ۷۰تومنه پسرام ک هیچی سر ب فلک

همسرمم عین شما درس زیاد خوند فوق لیسانس یه رشته مهندسی خوب دانشگاه تهران

ولی درس و ول کرد زد تو کار ازاد

تورو سننه؟

خب پس بیخیال دیگه انقدر درباره خواهر شوهرت حرص نخور مهم اینه همسر شما هم درآمدش خوبه

حرص نمیخورم والا ادمی نیستم چشمم گشنه باشه 

ولی هی میگم چرا بابای اینجکری نبود چرا من یه همچین دایی نداشتم

بچگیم خراب شد هی ازین فکراس

تورو سننه؟

حرص نمیخورم والا ادمی نیستم چشمم گشنه باشه ولی هی میگم چرا بابای اینجکری نبود چرا من یه همچین دایی ن ...

خیلی چیزا دست ما نیست مثلا اینکه چه خانواده و پدر مادری داشته باشیم دست ما نبوده ولی ازدواج کردنمون دست خودمونه ک چه انتخابی داشته باشیم ک شما خداروشکر انتخابت خوب بوده ..برا چیزی که دست خودت نیست غصه نخور 

خیلی چیزا دست ما نیست مثلا اینکه چه خانواده و پدر مادری داشته باشیم دست ما نبوده ولی ازدواج کردنمون ...

سخته خیلی.مغزم دائما مقایسه میکنه

فک کن پدرشوهرم دوماه پیش۷۰۰ میل داد خواهرزادش سیسمونی بخره ک ابرومند باشه جلو خانواده شوهرش

این ماهم اون یکی خواهر زادش حامله شد ب اون ۸۰۰داد گفت دلار گرونتره

شوهرخاله همسرم عمل داشت همسرم گقت گناه داره بفرستم خصوصی خودم خرجشو بدم ۵۰۰داد ب اون.من مغزم عادت نداره

میدونی چی میگم مغزم سختشه😂

تورو سننه؟

سخته خیلی.مغزم دائما مقایسه میکنهفک کن پدرشوهرم دوماه پیش۷۰۰ میل داد خواهرزادش سیسمونی بخره ک ابرومن ...

شغل پدرشوهرت چیه؟ میدونی فکر کنم ایشون یا خیییلی دل بزرگ و بخشنده ای داره یا زیادی ساده هست