2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از جیب شوهرش خورده حقوق خودشم هرماه همشو طلا خریده عجیب نیست که

نه سرکار میره

اصلا از اون دخترای آویزون نیست

مثل اینکه قرعه خونگی برمیداشته با حقوقش قسط قرعه هارو میداده و طلا میخریده

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
خوبه دیگ توام بگرد کارپیداکن اگ میخای

والا میخوام ولی چون جامعه امن نیست هرجایی نمیشه کار کرد

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
یک میلیارد الان دیگه ارزشی نداره

به نظرم اینکه یه دختر جوون بتونه کمک همسرش کنه خونه بخره یعنی خیلی باعرضست و مبلغ مد نظرم نبود ، عرضه دختره خیلی قشنگه😀

به نظرم کار خاصی نکرده  اما شما خودت چون هیچ کاری نکردی کار اون به نظرت خاصه    بشین با خودت دو دوتا چهار تا کن ببین تا حالا چقدر با پول توجیبی هات میتونستی پس‌انداز کنی    کار دانشجویی هم بد نیست یا یاد گرفتن هنر و کار در خانه  حتما که نباید بیرون خانه کار کنی    طلاکاری برنامه نویسی  خیاطی بافتنی  گل سر و دستبند  منبت مقعر و..... کلی هنر هست که درآمدش خیلی بالاس 

من یه یک ماهی هست که به کاربرای نی نی سایت پیشنهاد دادم تو برنامه میلی ثبت نام کنن و هر چند وقت یکبار هر چی پول اضافه داشتن طلای آبشده بخرن،اینجوری ارزش پولشون حفظ میشه  با ۱۰هزار تومن هم میشه طلا خرید ولی کم.حتی اگه فقط ثبت نام کنن برنامه میلی ۵میلی گرم بهشون طلای آبشده هدیه میده البته باید کد معرف داشته باشی بعدش یه کد معرف به خودتون میده شما بقیه رو دعوت میکنی و از دعوت اونا هم به ارای هر نفر ۵میلی طلا میگیری

خلاصه من خودم تو این یک ماه هم خودم خریدم هم از دعوت دیگران هدیه گرفتم خیلی عالیه و خرد خرد کلی پول واست جمع میشه

اگه خواستین کد معرف منو بزنین هم شما هدیه میگیرین هم من

همین الان روی لینک بزن و با نصب اپلیکیشن میلی، آنلاین، راحت و ۲۴ ساعته، طلا بخر و بفروش! https://milli.gold/?utm_source=milliapp&utm_medium=refferal#benefits-list

عزیزم همه جا پارتی بازیه دیگباباش اگه نبود ک یه بچه رو حسابدار همچین شرکتی نمیکردن!

دقیقا همینه. شانسش هم خوبه خودشم درست داره کار می کنه... 

الان من خودم اینقدر درس خوندم زحمت کشیدم وکیل شدم. 

اسمم آسمون رو پاره کرده ولی بیا جیبم رو ببین خالی خالیه... 

چرا ؟ چون وکالت هم از اون دسته مشاغله که باید شناخته بشی تا بتونی درست کار کنی. از بد قصه من نه فامیل درست حسابی دارم نه دوستی که بتونیم معرفی بشیم به بقیه.. 

در به در هم دنبال کار توی شرکت ها هستم جور نمیشه که حداقل وکیل شرکت بشم..