یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کارای خونه کار منه کار بیرون کار اون از اول اینجور قرار گذاشتیم همون جور که من هر از گاهی از کارای بیرونش تشکر و قدردانی زبانی میکنم اونم هنینجوره دیگه منم ناراحت نمیشم . ولی مثلا اگر خیلی کار کنم میگم امروز مثلا تمیز کردم شستم اتو کردم اونم ساده میگه افرین 😁
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مسخره هم میکنه، که آخ آخ خسته شدی سالی یه بار خونه تمیز میکنی🥴🥴
همشم ایراد میگیره این چه وضعیه
شاغلم، بچه کوچیک دارم، آقا هم دست به هیچی نمیزنه حتی بشقابی که غذا خورده بر نمیداره
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خب شما بیرون کار میکنی درامدتو داری خونه داریم میکنی اون مرد چه بدرد میخوره غیر از پررو شدنش ما خانم ...
البته خونه داریم بیشتر برای روزای پنجشنبه جمعه و تعطیلیا ولی خب توقعی نداره میگم خستم میگه نکن ولش کن از بیرون میگیریم ولی نمیشه ک ظرفا یا گاز کثیف باشه نمیدونم موندم بین چندراهی