2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال دارم لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 55 پست
خیلی خوب گفتی ازدواج خیلی باگ داره سوختن و ساختن و درکنارش ظاهر حفظ کردن و ایده آل بودن و فراموش کرد ...

واقعا سخته همه چیز روی دوش زنه اونوقت مرد احساس ریاست میکنه 

بدیش اینه که بااین همه چیز همیشه باید بخندی و شاد باشی تا وقتی مرد از سرکار میاد ازت ارامش بگیره کانون خونه تویی انرژی خونه تویی 

من زندگیم عالیه ولی کاش قلم‌پام میشکست ازدواج نمیکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا سخته همه چیز روی دوش زنه اونوقت مرد احساس ریاست میکنه بدیش اینه که بااین همه چیز همیشه باید بخ ...

تازه من بیرون هم کار میکنم توانی برام نمونده یه لحظه غافل بشم میبینم چیزی از زنانگیم برام نمونده نمیدونم چیم کیم زندگی با مردا مزخرفه

کارای خونه کار منه کار بیرون کار اون از اول اینجور قرار گذاشتیم همون جور که من هر از گاهی از کارای بیرونش تشکر و قدردانی زبانی میکنم اونم هنینجوره دیگه ‌ منم ناراحت نمیشم . ولی مثلا اگر خیلی کار کنم میگم امروز مثلا تمیز کردم شستم اتو کردم اونم ساده میگه افرین 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کارای خونه کار منه کار بیرون کار اون از اول اینجور قرار گذاشتیم همون جور که من هر از گاهی از کارای ب ...

شما بهش میگی بدش نمیاد؟ 

من گاهی میگم دیگه بیرون کار نکنم ولی خب هدف هامون دورتر میشه نمیدونم 

تشکر که نمیکنه هیچ

مسخره هم میکنه، که آخ آخ خسته شدی سالی یه بار خونه تمیز میکنی🥴🥴

همشم ایراد میگیره این چه وضعیه 

شاغلم، بچه کوچیک دارم، آقا هم دست به هیچی نمیزنه حتی بشقابی که غذا خورده بر نمیداره 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
تازه من بیرون هم کار میکنم توانی برام نمونده یه لحظه غافل بشم میبینم چیزی از زنانگیم برام نمونده نمی ...

خب شما بیرون کار میکنی درامدتو داری خونه داریم میکنی 

اون مرد چه بدرد میخوره غیر از پررو شدنش 

ما خانما خیلی خودمون دست کم میگیریم فقط اون اقا کنارمون باشه هرجوری 

بیخیالش بابا بود و نبودش چه فرقی داره

خب شما بیرون کار میکنی درامدتو داری خونه داریم میکنی اون مرد چه بدرد میخوره غیر از پررو شدنش ما خانم ...

البته خونه داریم بیشتر برای روزای پنجشنبه جمعه و تعطیلیا ولی خب توقعی نداره میگم خستم میگه نکن ولش کن از بیرون میگیریم ولی نمیشه ک ظرفا یا گاز کثیف باشه نمیدونم موندم بین چندراهی